Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Nekem 6400asom van. 1szer nem töltöttem 16 orán keresztül, mégis megy annyit mint az amelyiket töltötték. Én ugytudom h ez a 16 ora dolog, egyáltalán nem olyan fontos mint ahogy azt sokan beállitják. Pl. én megkérdeztem az eladotol h kell e 16 orat tölteni. Aztmondta igen. Kérdeztem miért? Hát h az akkumulátor elérje a max. kapacitását. Kérdezem ezt honnan veszi, hol olvasta, vmilyen szaklapban? Hát csak mondták neki.....
Én ugy vettem észre hogy inkább csak megszokásbol mondják ezt a 16 ora dolgot. De látom te azt irtad, hogy töltötted mégse bir sokat. Kérdés: Milyen akksid van a notiban? Mert ugytom az 1501 -eseket is lehet többfélével kapni. 4,6 esetleg 9 cellással. Mondjuk amit irtál üzemidö az elég kevés igyis-ugyis. Probáld meg lemérni pontosan h mennyi. Egy 6cellás akksival külföldi tesztek szerint 3,5-4 orát el lehet érni. A videokari tudtommal 3d -s alkalmazások futtatásakor magátol levesz még memoriát ha kell neki. -
blackmoto
senior tag
Az enyémben csak egy 29 Wh-ás 4 cellás akksi van, de erre a tálcaikon 2,5 órát ír ki, ha teljes töltöttségnél kihúzom a tápot és a fényerő 3-ason van. Egyszerű szövegszerkesztés, vagy internet (flash-animok nélkül!) lehet menne is ennyi ideig, még nem próbáltam.
A tiedben gondolom minimum a 6-cellás van úgy, hogy erről nem tudok nyilatkozni. A 16 óra töltés ezeknek a Li-Ion akksiknak már nem kell. Töltheted össze-vissza. Ha feltöltődött, az elektronika úgy is kikapcsol, nincs csepptöltés, mint a NiMH-os akkuknál. A lényeg, hogy ha lemerül és a gép kikapcsol akkor ne hagyd töltés nélkül, mert tovább merül (önkisülés vagy mi a neve, ha nem így pontos, akkor majd vki okos kijavít) és az már nem használ neki! Normál újkor kapacitását kb. a 4. töltés után fogja hozni.
A vidkari által lefoglalt memória függ a telepített redszermemóriától, nem állítható biosból.
Az enyém 128-at vesz el, mert a Sajátgép/Tulajdonságok lapon 896MB-ot ír rendszermemóriának.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- Eladó Dell Inspiron 3584 512GB SSD, 8GB RAM, FULL HD
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest