Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• davenport

senior tag

válasz borsjani #392 üzenetére

Szia!

Nekem a 1.86-os van, a 80-as vinyóval, X 300 viedókártyával és az alap monitorral, nem lenne rossz gép, bár nekem a memókártyaolvasó nem olvassa a memókártyát , és a wi-fi ledje állandóan kikapcsol, de feladtam a hadakozást az ügyfélszolgálattal, ami olyan mintha Magyarországon lennék, mert vagy megmagyarázzák hogy az nem is hiba, vagy nem is méltatnak válaszra, ami azért több mint furcsa, mert magával a géppel nem nagyon lenne más gond, igaz gyárilag nem kaptam recovery CD-t amit 3 hete küldenek postán, nem baj legalább úgy érzem magam mintha otthon lennék :)
    A 3 év jótállásomat viszont meg tudtam fejelni egy komplett védelemmel ( kivéve lopás és tűzkár ), ami legközelebb Ausztriában vagy Csehországban érvényesíthető, ha tudod próbálj ilyet venni, mert szerintem megéri.

Ha teheted akkor válaszd a nagyobb aksit, ez most így 2 hónap után 3.5-4 óra videózást, vagy 4.5 óra wi-fi netet jelent, hálózat nélkül, és a gépecske nagyon csendes, a venti csak néha kapcsol be.

Hogy mi mennyire stabil rajta arról nem igazán tudok nyilatkozni, mert egy vírus kicsit meggyepálta windowsomat, és a merevlemezen található system recovery-t is, ezért várom a cd-ket, de 4 futó mozilla honlap + mp3 lejátszóra zene másolás és közben egy filmnézés, már érezhetően lassítja az 512-es memóriát, vagy ha dvd-t írok akkor alig tudok netezni közben, bár ez lehet hogy az én hibám.

A support.dell.com-on van forum, érdemes oda is elnézned, illetve vannak refurbished gépek a dell.co.uk honlapon, igaz ezek egy év jótállással futnak csak, de akár egy 17 collosat is kifoghatsz a 6000 árában., ami jóval alacsonyabb mint Magyarországon, igaz nem tudom mennyi a szállítás.

• Atlantis

veterán

válasz borsjani #392 üzenetére

Pedig múlt héten még mintha 1,86-ossal lett volna írva. Végülis mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák