Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsjani
csendes tag
válasz
davenport #394 üzenetére
Szia!
Köszi az infókat. Minnél több fórumot olvasok, egyre elszomorítóbb szervíztapasztalatról számolnak be a fórumtársak. A böki az, hogy egy Inspiron 6000 - úgy gondolom nem a konzumer gépek alja - hazai áron Br 380 E-ért - ha jól emlékezem alaplaphibára vezették vissza a memóriakártya problémát-ilyen hibákkal jön le a gyártósorról. És a szervíz ilyen lazán kezeli ezt.
Ha megemelném a lécet és Latitude-re szavaznék ugyanez a szervíz áll a háta mögött.Kérdés persze, hogy a DELL üzleti vonala mennyivel több? Az ára jóval.
Lehet, hogy vigyázó szememet nem a DELL -re vetem.
Off
A HP-vel kapcsolatban is hasonló ''jókat'' olvastam.
Még nem adom fel, hátha valamelyik márka jobban istápolja a kínai gyártókat. -
Atlantis
veterán
válasz
davenport #394 üzenetére
Az egyedileg konfigurált gépekhez, sőt szerintem alapból egyik Dell noteszhez sem járnak alapból a Recovery CD-k, csak a rejtett partíció van, mint az IBM-nél. Az, hogy Magyarországon így forgalmazzák, az a disztribútornak, vagy fogalmam sincs kinek egy józan döntése alapján van így. Kint asszem 5€ felára van.
Ezt csak azért írom, hogy nem is biztos, hogy jogosan reklamálsz a CD-kért és ha elküldik neked postán, azt nem is biztos, hogy megérdemled.(bár azt hittem, a külföldi posta gyorsabb, mint a magyar
)
Az utsó bekezdéshez meg: szép volna, csak hazánk még a Dell szerint sem Európa része és kétlem, hogy ide is szállítanak, vagy ha igen, akkor horror áron.
Amúgy sajnálom, hogy gondod van a géppel, az első nekem is full pixelhibás volt, de kicserélték és ezzel azóta nincs semmi gond(remélem, nem is lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest