Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
Laptop szalon engem is megszivatott. Nem mintha ilyen szempontból választottam volna, vagy számítana, de billentyűzet világítással reklámozták nagy betűkkel ott villogott h ilyen csilli villi szart kapsz ha megveszed. Megjött aztán semmi. Röhögtem egyt rajta mert külső monitort+ klavi szoval nem izgat.
Viszont nem ajánlom senkinek sem hogy onnan vásároljon. Eléggé link 1 cég. Hamis hirdetéssel értékesitenek. Viszont az hogy ips helyett mást kaptál akkor kötelesek szállítani neked saját kölségükön 1 olyat ami ips mivel te azért fizettél de nem azt kaptad. Más különben feljelentheted fogyasztó védelemnél.
Kifizettetik veled a cuccot és mást adnak az elég nagy átverés. IPS panel az + érték egy laptopnál szoval én a helyedbe verném a pultot amig nem adnak valamit. Ha nem használ mennék fogyasztó védelemhez. Nem hülyék ők sem inkább adnak 1 olyat és nem kell nekik birságot fizetni.Én csak azért nem panaszkodtam mert igyse ugyse érdekel h jaj de jó világit.
Menj szépen panaszkodni ha nem használ fenyegetőzni ha az sem cselekedni. Ne engedd már magadat átcseszni.
Nem ajánlom senkinek a boltot. Miota vásároltam tőlük azota 1ik ismerősöm vett ott 1 laptopot, és elfelejtették belőle a +4gb ramot. Elküldték 4gb rammal mikor ő kért bele +4-et(igy lett volna 8). Azt persze mondanom sem kell, hogy kifizetteték vele.
Ki irják piros nagybetűkkel majd ki szurja az ember zsemét, és pont az nincs benne. Ez a világítós dolog sokat nem von le az értékéből, viszont az ips nagyon is. Cselekedj minél hamarabb mert utána azt fogják mondani, hogy akkor kellett volna szolni mikor vetted. -
kiiso
tag
Az AUO verzió biztos hogy nem IPS:
Display Mode: AHVA
Az AUO nem gyárt IPS-t, csak a saját ips-szerű, de kevésbé színhelyes és kisebb betekintési szögű AHVA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő