Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Grat a géphez. Nemrég én is vettem premete fórumtárstól egy ugyanilyen 6230-at és nagyon meg vagyok elégedve vele. Igazából volt egy asus transformer tf300t dokkolós tabletem aminek megvétele életem egyik nagy mellényúlása volt, nagyon utáltam az akadozásáért, újraindulgatásáért illetve az összeszerelési minőségéért. Ennek kiváltására vettem a 6230-at ilyen hurcibálós meg ágyban filmnézős netezős gépnek. Azt hiszem most sikerült jól választanom és nagyon jó a gép. NBD gari is le lett mindjárt tesztelve, kis probléma volt a touchpad jobb felső sarkával, nem érzékelte az érintést. Humansoft-tól SzaboZE fórumtársunk jött ki orvosolni a hibát amit pár perc alatt meg is tett.
Nagyon jó dolog az NBD gari.
Nálam csak 1 dátum látszik összesen ami 2016.08.08 nincs parts only rész csak 1 sor nbd. -
runner 125
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Grat a géphez, nagyon jó választás.
A Parts Only 1 éves időtartam az akksira vonatkozik.
Nem kell átiratni semmit, ugyanúgy érvényesíthető a garid Servive Tag alapján.
Max, ha később került eladásra a dell.com-on látható dátumnál, akkor érdemes beszerezned róla egy számlamásolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon jó dolog az NBD gari.