- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
norrberth #25716 üzenetére
Köszi az együttérzést! Tényleg úgy van ahogy mondod. Gyűjtögettem rá, nagy nehezen kiválaszottam ezt a modellt, aztán javításnál meg szétbarmolják, mert nem figyelnek rá kellőképpen. Állítólag mérnök volt a csávó... én dolgoztam már mérnökökkel és annak is tanulok, de egyik sem volt ilyen felelőtlen és ügyetlen. Már azt is furcsálltam hogy ESD védelem nélkül áll neki szerelni, de amikor nem tudta szétpattintani mert fogalma sem volt róla hogy hogyan kellene szétjönnie, akkor már kezdtem is aggódni.
Részvétem az MSI laptopoddal kapcsolatban, remélem több hasonló sztoriban nem lesz részed se neked, se másnak.
Szerk: Nem is kérték egyiket sem, leült a csávó és nekiállt egyből. Meg se kellett mutatnom a hibajelenséget, csak nekiállt szétkapni. A végén ugye összerakta, kipróbáltam és mondtam, hogy a hangszórót rosszul kötötte be, mert fel volt cserélve a jobb és a bal oldal. Erre azt mondta, hogy nem akarja még egyszer szétszedni.
Szerencséjük hogy korrigálják a hibát, mert különben mennék a megfelelő hatóságokhoz és hivatalokhoz reklamálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- VoIP telefonálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest