Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Az jo.

En meg mindig ezzel a mobilnetes dologgal szenvedek, probalok utanaolvasgatni, kb. annyi erdemi infot talaltam, hogy dell 5530-as kartyat lenne erdemes venni hozza, abba kell belerakni a SIM-et, a kartyat meg siman csak az elokeszitett helyere es szep az elet.
Nezegettem a honlapjukon a szerelesrol szolo doksit, ott irja, meg mutatja, hogy az antenna kabeleket, hogyan kell leszedni, visszarakni, de az meg mindig nem szazas szamomra, hogy ezek az antennak a gepbe vannak beepitve?
Mert mindenutt csak magukat a kartyakat aruljak, antenna vasarlasrol szo sincs, de te meg azt irod, hogy ha nincs SIM foglalat, akkor antennak sincsenek, akkor meg annyi.
Hogy neznek ki ezek az antennak vagy hogyan lehet rola meggyozodni, hogy van-e?
Nem talaltam semmi ertelmes kepet, igy azt se tudom mit kellene neznem vasarlaskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gran Turismo
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest