Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
A helyedben az informatikai érettségit letagadnám (ha van angol, azt is).

Mindig is sejtettem, hogy az iskolai oktatás színvonala nálunk a béka feneke alatt van, de hogy ennyire...
Nekem nincs informatikai végzettségem, sőt semmilyen műszaki sincs, de azért az előbb, egy óra alatt a Dell Latitude e4300-as laptopomba beleszereltem egy bluetooth kártyát, letöltöttem a driverét a Dell oldaláról, feltettem, a BIOS-ban engedélyeztem a bluetooth-ot, feltettem a Parrot külső BT hangfal drivereket, a Logitech BT egérét is, valamint a telefont és fülest is beállítottam.
Nem rinyálok, hogy milyen bonyolult a bluetooth-kártya belerakása, ez van, mielőtt megvettem a laptopot, megnéztem róla mindent, így nem ért váratlanul.
Ennyi egy driver megkeresése: [link] -
McLaca
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő... Továbbra is ott van az n5110 a listában. Én r15-öt nem találtam. Egyébként meg a gép alján ott a service tag, amire a gépspecifikus drivereket listázza az oldal, a támogatási oldalon szép nagy piros betűkkel írja is a choose by service tag alá, hogy dell recommended...
Egyébként próbaként ránéztem az asus támogatási oldalára. Tök ugyanez. Lépésről lépésre kell kiválasztani a terméket, típusát, a drivereknél meg még annyi leírás sincs, mint a dell-nél, és ugyancsak egyesével lehet letölteni őket.
A Lenovo-t is megnéztem, az "úszó" ablak miatt a modell kiválasztása gyorsabb (viszont megfelelő helyre kattintani nem is olyan egyszerű), onnantól megint ugyanaz, mint a dellnél, minimális leírás, egyesével letöltés. Szóval mi is a te bajod tulajdonképp? Próbálj meg objektív lenni, akkor is, ha a barátnőd anyjáról van szó. Ha nem a barátnőd anyja lenne, lehet, hogy még le is hülyéznéd...Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest