Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
premete
üzenetére
Értem, idézném magam:
"És akkor azt még meg sem említettem, hogy külön programot kell letölteni/telepíteni, hogy ne egyenként kelljen letölteni a drivereket"Most akkor hol a téves információ? O.o
(#18920) McLaca
Próbáltam levezetni egy átlagpolgár (bnőm édesanyja) szemszögéből a dolgokat, mint pár napja/hete írtam, nekem sikerült, nem is nekem volt vele a gondom, én csak azt kifogásoltam milyen bonyolultan van megoldva, többi gyártóhoz képest amit használtam, és hogy egy mezei usernek, aki sose látta Dell oldalát milyen macerás (főleg mert nincs kereső, és nem szerepel n5110 csak r15). És bizony a mezei állampolgár, akinek nehézségei lehetnek/vannak DELL oldalával, az bizony a kiskerből veszi meg a laptopot, ahol nincs hozzá Driver CD. De ezek szerint amiért ő "nem tud úszni", meg se közelítse a vizet?
Egyébként nem tudom ECDL-el miért kapálózol, az pont egy olyan dolog, ami nem sejtet tudást. Az egy olyan papír mellyel kitörölheted a popidat. (én spec 100%-os infó érettségihez kaptam ajándékba még anno, de van olyan ismerősöm, aki úgy csinálta meg, hogy begyakorolta a feladatokat, de fogalma se volt mit csinál, szóval ennyit ér az ECDL)Attól, hogy azt mondjátok, a fű kék, még nem lesz az. És egy színvaknak nem fogom tudni megmagyarázni, hogy az nem kék, hanem zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa Rally
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest