Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nkmedve

őstag

válasz SzaboZE #18473 üzenetére

E4310 anyagminőségéről én tudok nyilatkozni, és ezzel együtt egy szervizes kérdésem is lenne. Na de előbb az eset:

Egyik utazás alkalmával leejtettem a gépet kb 1 méter magasról betonra ami után még kb 10 lépcsőfokon is legurult (kisseb, viszonylag gyenge kézitáskában volt). A gép tökéletesen működik, semmilyen belső része nem sérült, csak az egyik sarkán látszik az eset nyoma (jobb első sarok). Nem vészes egyáltalán, simán lehet igy használni, elsőre fel sem tűnik az ütés. Szóval szerintem birja a strapát a ház. egy ekkora eséstől valószinűleg sok más laptop darabokra hullott volna (beleértve a Macbookomat is ami velem volt az incidensnél, szerencsére nem az került a kézitáskába).

Ettől függetlenül gondolkozom rajta, hogy kicseréltessem a sérült elemeket, hogy eltűnjön az apró csúnyaság a gépről. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdés, hogy ez nálatok a szervizben kb. mennyibe kerülne. Az alábbi dolgok sérültek:
    1. képernyő fedél (hátlap) - ez úgy tudom zsanérokkal egyött jön (javits ki ha nem úgy van) ami jó mert az enyémekkel valami gubanc van (amióta megvettem), nem tartják úgy a képernyőt ahogy kéne, és egy enyhe játékuk is van.
    2. csuklótámasz
    3. alváz

Esetleg ha tudnál megközelitő árat mondani (jöhet privátban is) akkor érdekelne, hogy mennyibe kerülnének csak az alkatrészek, és mennyibe munkadijjal együtt. Azért kérdezem az alkatrészeket is külön, mert nem biztos hogy nélkülözni tudnám a laptopot a szerviz idejére, valószinűleg én is meg tudnám oldani a javitást egy hétvégén amikor nem kell dolgozzak a gépen (tudom nem egyszerű, darabokra kell szedni a gépet).

Előre is köszönöm!

• Giovanny

őstag

válasz SzaboZE #18473 üzenetére

Értem,nekem sem a játékra kell,inkább munkára kell,word,exel,web szerkesztés,távmunka,net,stb..,, de szerinted kell 13.3" ehhez vagy inkább 14" netán 12" is megfelelne?

Új hozzászólás Aktív témák