Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• formasu

tag

válasz ArrayOfLilly #10302 üzenetére

Köszi, kedves vagy, hogy ennyit próbálsz segíteni mindenkinek!
    Alap problémám, az angol nyelv. Tehát, sok mindent nem értek. Ez a kupon dolog is magas!

Mint leírtam, akkor rendelnék kintről, ha megérné. 10%-ért nem. A Studio 1535-nél gyengébb gépet nem szeretnék.Nálunk kb. 300 eFt az ára. Ha kint ennél jóval olcsóbban lehetne megvenni, hasonló feltételek mellett, akkor választanám csak azt! Olvasok olyanokat, hogy "jóval" olcsóbban lehet kintről megvenni a gépet, mint itthon. Ez nem tudom, forintosítva mennyi lehet? A másik, hogy kinek az árához viszonyítom! Ha esetleg a Duna Elektronikához, /aki csak 3 év garit ad, és drága/ vagy másik, egy jóval olcsóbb cég árához viszonyítom, aki meg a 3év helyett 4 év garit ad, és több, mint 10%-al olcsóbb, mint a Dunaxx, ugyanarra a Dell termékre!
    Egy választ olvastam, hogy kintről kb. ilyen konfigot, mint amit keresek, 1000 Fontért hoz, vagy hozott be. Erre írtam, hogy ez így nem OK nekem, mert ugyanannyiba kerül, mintha itthon venném meg.
    Az önjelölt eladó, aki itt is próbált hírdetni, ugyanezt 275 eFt-ért adná, de csak 1 év garit ad, és nekem kellene a magyar billentyűzet is!. A magyar Windows most másodlagos szempont, de ez esetben az előretelepített rendszertől is búcsúzni kellene, mivel magyart tennék fel.

Tehát nem értem a nyelvet, így nem is tudom kikalkulálni, hogy közvetlenűl behozva, behozatva ez a konfig mennyibe kerülne legolcsóbban.
    Talán, így már érthetőbb vagyok!

Új hozzászólás Aktív témák