Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EstiloL2
tag
válasz huszi.gyb #28116 üzenetére
Nem tudom, hogy neked miért akad, de nekem 1.0.4.0-s patch-csel minden Highon (Sőt, itt az árnyékokat very highra is felraktam) 25+ FPS-sel megy. Szóval nálad lehet a baj, szerintem egyáltalán nem "karcsú" videókártya, ha megnézed YT-on, a Max Payne 3 is High-on megy 25 FPS fölött...
[ Szerkesztve ]
-
EstiloL2
tag
Eladó a gépem, ha valakit érdekel, akkor privátban írjon!
[ Szerkesztve ]
-
EstiloL2
tag
válasz kiskaktusz #28314 üzenetére
Szerintem nem nagyon fog videót vágni, ahogy elnézem.
[ Szerkesztve ]
-
EstiloL2
tag
Sziasztok!
Megvan az új gépem, egy Dell Inspiron 7520. Első benyomásra nagyon jó, nagyon jól össze van rakva, kényelmes rajta gépelni. A hangszórói iszonyat jók, a hűtése is halk. A töltője viszont elég gagyi kínainak tűnik az N5110-éhez képest, amibe bele volt nyomva, hogy DELL, és gumis "öv" volt hozzá, ezen meg egy tépőzár. 3 óra használat után ennyit tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
-
EstiloL2
tag
Csak egy megjegyzés volt, mert ha már a gép jól néz ki, akkor miért adnak hozzá egy kínai töltőt?
-
EstiloL2
tag
Jó, jó, nem úgy értettem a kínait, hanem olyan ronda
-
-
EstiloL2
tag
Valaki tud segíteni abban, hogy miután felraktam a legújabb Ati Catalyst drivert, nem találom, hogy hol lehet hozzárendelni valamihez a videókártyát. Az Assassin's Creed III-at valamiért nagyon rosszul futtatja, de nem találom most, hogy hol kellene kiválasztani.
-
EstiloL2
tag
Wááh, sikerült megcsinálni a control centert!
-
EstiloL2
tag
válasz kiskaktusz #28569 üzenetére
Felraktam a 12.11 beta11-es drivert, ezután letöröltem, de magát a videókártya komponensét meghagytam, hogy azt ne törölje. Ezután meg felraktam a 12.8-as drivert, de így megmaradt a 12.11 videókártya driver, szóval a többi komponens a 12.8-asból van, így működik a Catalyst Control Center.
-
EstiloL2
tag
válasz attosz1120 #28603 üzenetére
Nem vált mindig automatikusan, néha manuálisan kell kiválasztani. Töltsd le az ATI Catalyst Control Centert, ott lehet kiválasztani, hogy melyik alkalmazáshoz melyik videókártyát használja. Mert volt, amikor nekem a játékot az integrálttal futtatta, ezért elég lassú volt.
-
EstiloL2
tag
Itt van. Nem ez a legújabb, de ez 100% hogy működik.
-
EstiloL2
tag
válasz attosz1120 #28651 üzenetére
Az ATI Catalyst Control Centerben. Ott van egy olyan lehetőség, hogy váltható grafikus rendszer vagy ilyesmi. De nekem akkor is előjön, ha az asztalra kattintok jobb gombbal, és ott lesz ez a váltható cucc.
-
EstiloL2
tag
válasz attosz1120 #28655 üzenetére
Azaz.
-
EstiloL2
tag
Azt honnan tudhatom meg, hogy a gépemben van-e mSata foglalat? Olvastam, hogy nem mindegyik 7520-ban van benne.
-
EstiloL2
tag
-
EstiloL2
tag
válasz Ezekiell #29292 üzenetére
Szia, 7520-am van, szerintem nagyon jó gép. Az enyémben lévő i7-3612Qm nem melegszik, a videókártya meg főleg. 4-5 óra játék után (Assassin's Creed III, FarCry 3, GTA IV) 77-78 fok volt, amit maximum elért a proci. Minőségre sincs vele bajom, tényleg korrekt gép. Jah, és nagyon halk, nem is lehet hallani szinte ha megy a hűtés.
[ Szerkesztve ]
-
EstiloL2
tag
válasz Zoleee89 #29361 üzenetére
Nekem személy szerint semmi bajom nincs a géppel. Pedig én is a Laptopszalonnál vettem. Az eladók segítőkészek voltak. Van olyan, amikor az ember hibás darabot fog ki. (szerintem elég lett volna lecsavarozni az alsó kis burkolatot, és ott meg lehetett volna igazítani a csatlakozót.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Acer Aspire 15,6" Intel 10. gen, nvidia gpu
- Hibás 180W töltő adapter WD15S WD19S és egyéb dokkolókhoz
- Négymagos Asus Intel Core i7-4710HQ laptop
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest