- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Bogyó bá' #62975 üzenetére
Az intel vezérlői ált. tudják az aszimmetrikus módot is, tehát nemigen szokott gond lenni azzal sem. Ha Aidaban meglesz a 128 dual ami 99% akkor örülsz, ha nem, akkor eladod a ramokat és az árukból vagy veszel egy 2x8-as kitet, vagy ha nem kell a 16gb. akkor egy 2x4-est.
Szerintem nem lesz gondod. A léc inkább a 8+4-es párosításnál rezeg.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Bogyó bá' #62973 üzenetére
Hogy menni megy egymás mellett, az nem jelenti azt nyilván, hogy dc-ban is menni fog-e. Mivel azonos gyártmányú és méretű modulokat párosítasz, minden esélyed megvan rá.hogy meglesz a dc. Eltérő márkájú vagy méretű ramok esetén kérdéses a dc. A memóriavezérlőtől függ. Ha tudja a vezérlő az aszimmetrikus módot akkor megy dc-ban a 4+8 is. Ha nem, akkor egymás mellett elfutnak ugyan,de single módban. Aida-ban meg tudod nézni a sávszélességet, az megmutatja, hogy dualként futnak vagy nem. Nálad a két azonos gyártótól származó és méretű modul menni fog dualban szerintem akkor is, ha nem kit.
-
motifator
senior tag
válasz
Bogyó bá' #62883 üzenetére
Köszi szépen. ha nincs más az lesz. Még érdeklődöm ismerős körökben, hátha ki tudom próbálni egy másik akksival. Igyekeztem kizárni a kontakt hibákat, biosban megnéztem az akksira, töltésre vonatkozó beállításokat illetve olvasgatom a külföldi fórumokat, hátha találok valami okosat.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Bogyó bá' #6516 üzenetére
Nincs esély, ugyanis az Inspiron 4100 két generációval újabb és más lábkiosztású processzort tartalmaz. Konkrétan a CPx-be processzorkártya van, míg az őt követő sorozatokban már processzor. A CPx max 750 Mhz-es processzorkártyát fogad. És valóban nem megy 133Mhz-es rammal, akkoriban még nem volt egyértelmű hogy egy memória képes alacsonyabb sebességeken is üzemelni. Kárt nem fogsz okozni, mert fizikailag nem fog belemenni a processzor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós kamerák
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Notebook hibák
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Exkluzív órák
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest