Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi1
csendes tag
Szivesen

A story : Pénteken telefonáltam hogy kéne egy Dell 6400 noti ami a weblapjukon van. Azt mondták hétfőn megjön felhivnak ha ide ér. Hétfőn hivom őket azt mondták kedden biztos. Szerdán nem tudják hol van de lehet hogy mindjárt ide ér. Csütörtökön mikor már más notit kerestem felhivtak hogy most állt meg a kocsi az ajtó elött. Végül is normálisak voltak csak valahogy bizalmatlan voltam hogy egyaltalán megjöne stb..
Szerintem most van nekik raktáron mert egy csomót hoztak.
Sony DVD iró van benne 1 DVD filmet irtam Verbatim 16x DVD-R-re ez elég gagyi lett, vagy lassaban kell irni vagy +-os lemezt kéne probáljak.
A 3 év Garit egyaltalán nem kérdeztem. Azt mondták hogyha elromlik menjek a Humánsoft-hoz vagy van egy másik hely is ahol javítják. Háthogy külföldön is javítják e azt nem tudom de szerintem igen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen program, ami...?
- Weblap készítés
- További aktív témák...
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Razer Blade 14 (2022) RTX 3070 Ti Ryzen 9 Dobozával, papírjaival
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest