Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam, a Dell notik topicjában lehet folytatni.
-
flatron11
csendes tag
Szia!
Nekem is dell latitude c600-asom van.Service pack 2-vel fut és csak 1 óra után kapcsol be a ventije!Nálam se működik a everest csak a hdd hőmérsékletét tudja megmutatni!Én a biztonság kedvéért amikor mondjuk játszok rajta pl:need for speed 3,akkor a házilag összetákolt űtőt azért alá rakom.Azért a bolti hűtő drága!
Nekem meg az lenne a kérdésem ,hogy megoldható-e egy vga csere benne.De ha integrált lenne benne az is megfordult a fejembe ,hogy a dokkolóba van 2db pci-csati ,hogy oda raknák mondjuk egy ati powercolort.Ez így működne?

Jah és nekem a biosba fura hangja van!!!!!!
-
code1005
senior tag
Hi!
Szeretném megkérdezni, hogy a címben említett laptopot használva, szerintem nagyon melegszik, ill. a ventilátor sem kapcsol be win xp sp2 alatt. Érdekes módon amikor a bios-ban turkálok néha bekapcsol, tehát nem rossz. Az Everest nem ismeri a szenzorait, így sem fordulatszámot sem hőmérséklete nem ír ki.
A másik, a gépben Pentium III mobil van, speedstep-es, hogyan tudnám én szabályozni, ill. kézbentartani a proci frekit. Próbáltam már egy rakás progit, de nem ismerik az alaplapot.
Harmadik: nincs valakinek egy leírása erről a gépről? A Dell-nél nem találtam ilyet (user és service manual az van).
Negyedik: Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest