- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerade73
csendes tag
Üdv! A most megjelenő, ingyenes Defiance 2050 játékhoz keresek társakat. PS4-en játszom, keressetek bátran.
-
szupermacs
veterán
Nem pörög a topic, mert gondolom jönnek-mennek a játékosok. Igazából a sorozat első 2 évadát kivégeztem, de egyáltalán nem tetszett. Csak a játék után kezdtem el és úgy vettem észre, hogy semmi köze egymáshoz a játéknak és a sorozatnak.
Ha lennének aktív játékosok akik magyarok akkor szívesen elkezdeném/folytatnám újra, de nem túl izgalmas egyedül. Most jelenleg nem emlékszem milyen karakterem van, mert annyira rég játszottam már vele.
Ha valaki esetleg érez potenciált a játékban, hogy komolyabban tolja, akkor dobjon rám egy üzenetet. -
KISDUCK
addikt
Elég sthako (szegényes) a topic. A sorozatot nézem a jelenlegi 2 évadon túl vagyok és gondoltam kipróbálom a játékot. Egy irathien mesterlövész kandúrt kezdtem. Ha valaki nézi a témát adhatna tippeket a játékról.
-
ttmk.lac
csendes tag
Sziasztok! Klánt keresek. Ha tudtok segíteni pm-ben vagy itt elérhető vagyok. Köszönöm.
-
Evome
senior tag
Valaki meg tudja mondani miylen bónuszokat kaptak azok akik F2P előtt megszereztéka játok? ma beléptem de semmi megígért extrát se találtam
-
szupermacs
veterán
A Defiance egy (most már) ingyenesen játszható MMOTPS.
Mivel a hivatalos fórumokon nem találtam magyar játékosokat, ezért úgy gondoltam, hogy a játéknak itt indítanék egy fórumtémát, hátha itt ráakadok pár emberre akikkel lehetne játszani, vagy akár klánt is alapítani.
A játék most megvásárolható nagyon alacsony összegért és nem havidíjas; tehát ha valakinek tetszik és többet is szeretne kihozni belőle, az pár Mátyásért meg is teheti.
Szeretném, ha a játékon belül lenne egy olyan közösség, akik segítenek egymásnak és aktívak.Több infót a játék honlapján találhattok a gépigényekről, és a letöltésről is:
http://www.defiance.com/en/game/A fórummal kapcsolatban építő jellegű tanácsokat és segítséget is szívesen fogadok, ha valakinek észrevétele van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Hobby rádiós topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkSmart Hub 500 Érintőképernyős All in One - i5 7500T 2.70GHz-8GB-128GB SSD
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valaki esetleg érez potenciált a játékban, hogy komolyabban tolja, akkor dobjon rám egy üzenetet.