- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Dasu Auto
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
gyantaszuz #5861 üzenetére
részemről marad az aveszta, 1300 a tál, és bár régen jobb volt a hús, valahogy sokkal jobbat tudok ott enni (szeretem, ha pihennem kell étkezés után)
most rendeltem a mikepércsiről egy alap döner-tálat, mindjárt mutatom, pár éve 5/4-et adtam neki, akkor így nézett ki:egyébként bírom a helyet, pizzát szoktam tőlük rendelni ami eléggé laktatós, vastag tésztával, elég feltéttel (extra sajtot itt nem is szoktam kérni), és egyébként bírom őket: már 2x előfordult, hogy a futár - aki egy idős ember volt, és azóta kirugták - rossz pizzát hozott fel nekem (sonkás-kukoricás helyett sonkás-gombásat), majd vissza kellett hívnom a diszpécsert akik oda is tették sütni az enyémet, miközben azért nagyjából meg is ettem a gombásat, így amit utólag kihoztak ingyen volt
második alkalommal még extra palacsintát is kaptam grátiszbapersze az idős bácsi megpróbálta mindkét alkalommal, hogy adjam vissza az első pizzát, vagy legalább fizessem ki, de hát nem ment neki a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest