- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
gyantaszuz #5861 üzenetére
részemről marad az aveszta, 1300 a tál, és bár régen jobb volt a hús, valahogy sokkal jobbat tudok ott enni (szeretem, ha pihennem kell étkezés után)
most rendeltem a mikepércsiről egy alap döner-tálat, mindjárt mutatom, pár éve 5/4-et adtam neki, akkor így nézett ki:egyébként bírom a helyet, pizzát szoktam tőlük rendelni ami eléggé laktatós, vastag tésztával, elég feltéttel (extra sajtot itt nem is szoktam kérni), és egyébként bírom őket: már 2x előfordult, hogy a futár - aki egy idős ember volt, és azóta kirugták - rossz pizzát hozott fel nekem (sonkás-kukoricás helyett sonkás-gombásat), majd vissza kellett hívnom a diszpécsert akik oda is tették sütni az enyémet, miközben azért nagyjából meg is ettem a gombásat, így amit utólag kihoztak ingyen volt
második alkalommal még extra palacsintát is kaptam grátiszbapersze az idős bácsi megpróbálta mindkét alkalommal, hogy adjam vissza az első pizzát, vagy legalább fizessem ki, de hát nem ment neki a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adobe Photoshop
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest