Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MY2K
aktív tag
Csapó u.: Aveszta Bisztró? Tapasztalatok?
-
MY2K
aktív tag
A Víg Molnárba szoktatok járni? Szerintem jól főznek és tetszik az üzletpolitikájuk
Aki pedig nagyevős annak kiemelten ajánlott.
-
MY2K
aktív tag
Pár napja fogyasztottam egy gyros tálat Józsán az üzletháznál a mozgólépcső alatt van egy szimpi kajálda.
Sajtos gyros-t kértem, gyorsan elkészült az adag megfelelő volt. 800 Ft-ért. Jó ár-érték arány. Próbáljátok ki! -
MY2K
aktív tag
Hétköznap olcsó napi menüt (tehát főtt kaja) lehet kapni a lovarda emeletén ill. a városháza legfelső emeletén (vármegyeháza u. felől kell bemenni)
-
MY2K
aktív tag
A Piac utcán a Gery Gyros tűrhető és az ára is jó helyi viszonylatban (1050 Ft)
Az Avesta ízre nekem bejön de csak a szendvicsük. A Segner téren a döner is jó viszont úgy érzem mintha kicsit direkt sósra csinálnák a tálat.
A Pósa utcán is láttam egyet tapasztalat róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest