- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
depe95
tag
Menüt honnan érdemes mostanában rendelni?
-
Peti78
őstag
válasz
mitulabattyi #6372 üzenetére
Ettől még tipikus ami tipikus. A gyros tálat műanyag tányérban és műanyag evőeszközökkel kaptuk, tehát nem kell mosogatni. De mindegy is, nem tartom jogosnak, sőt ügyfélbarátnak sem. Számomra ez fillérbaszás, és ilyen helyre nem megyek többet. 8 éve jártunk oda, többet nem megyünk. Ha nekik ez így megéri, legyen. Sokkal többet nyer egy hely, ha esetenként nagyvonalú. Múltkor a Calico-ban medium rare steaket kértem, hát medium well-re sikerült. Szó nélkül hoztak egy másik húst. Oda továbbra is menni fogunk.
-
athomi
veterán
válasz
mitulabattyi #6372 üzenetére
Mostanában sokat drágult az olaj, szóval kicsit több krumpli sül ugyanabban az olajban, mint kellene. De ha épp kifogod az olajcserét, akkor nem lesz használtolaj íze a krumplinak.
Amúgy a város legjobb gyrosa, ha épp kifogod...
-
mitulabattyi
aktív tag
Tipikus magyar cigánykodás... (is lehetne, ha magyar lenne a tulajdonos).
Ha ottfogyasztásra kérted, aztán elcsomagoltattad a maradékot, akkor én jogosnak tartom, hogy ki kellett fizetned a dobozt, mert a tányérod/evőeszközöd is el kell mosogatni.
Amúgy én se ettem már ott vagy másfél éve, az étel minősége se a régi, a személyzet meg rettenetes.
Két hete arra jártam, gondoltam, csak megpróbálom, hátha javult a helyzet, de kinn dohányzott mindenki, nem akartam megzavarni őket. -
blckhm
tag
Szia!
Mi mostanában a Greek Gyros-ból és a Wassim-ból szoktunk enni, Aladdint lassan másfél éve nem ettünk a fent említettek miatt. Próbáltuk még az Avesztát (elmegy egynek), a Zeusz Gyros-t (a görög tál nagyon jó bár drága) meg a Chivi'z-t is (innen többet nem, nagy csalódás volt - sokkal jobbra emlékeztem, főleg ennyiért).
De azt a szintet, amit a régi helyen hoztak Aladdinék sajnos már semmi nem fogja visszahozni.
Ugyanitt én is kiváncsi vagyok, hol lehet még finom és kiadós gyros-t enni.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Tegnep betelt a pohár, végeztem az Aladinnal. Mikor találták ki, hogy az elviteles doboz 100 forint? Mikor ezt benyögték, felment a pumpa de nagyon. A személyzet pedig... na arról inkább egy szót se.
Éppen tegnap észleltem, hogy 1000 forint egy pita.
Nem a 100 forinton, mint összegen vagyok kiakadva. Ha az árlistán 1100 lenne a pita, az se érdekelne. De ez a tipikus magyar cigánykodás rettentően kiborít, és nem láttam kiírva sem. Mi van akkor, ha nem fizetem ki a dobozt, amibe már beletették a maradékot?Szóval, hol érdemes gyrost enni?
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
RandomName #6365 üzenetére
Igen, ő Valid a Jalla gyrosból, nekem a zsibi nagyon kiesik, ezért már sajos csak ritkán jutok el hozzá, de még sohasem volt panaszom rá.
A kedvenc gyrosom Debrecenben! -
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Valamelyik nap csináltam hamburgert, kint a kertben vaslapon.
Én le szoktam sütni a zsemléket is kicsit, ezzel át is melegszik. A hagymát is lesütöttem kicsit, nyersen nagyon nem bírom a hagymát, elviszi az ízeket, szósznak pedig saját tartárt szoktunk kikeverni, abba meg egy kis ajvárt dobok. Nekem a bolti szószok nagyon műek. -
athomi
veterán
válasz
RandomName #6365 üzenetére
Nekem a Víztorony utcán se jött be és itt se. Viszont úgy tudom a helyén lévő gyrosost viszi tovább a korábban Jallában lévő fazon, így nem a Víztorony utcai gyorst hozta át a zsibire.
A hús egyértelműen sületlen, és ahogy írod, tele van porccal. Számomra ehetetlen kategória, elment az étvágyam amikor ettem. -
RandomName
senior tag
Ibrahim Pasah.
Ugye ő volt a Víztrony utcán a Jollában régen?
Ma beestünk a zsibire, kolléga ment kínait enni, én meg hozzá.Hát, nem tudom hogy a meleg miatt, vagy csak simán hozzáigénytelenedett a zsibihez, de nem volt jó.
Az ízzel talán semmi bajom nem lett volna, de a csirke olyan volt mint amit nagyon gyorsan sütöttek, és kikérgesedik a külseje, de amikor levágod még nyers a vágási felület. Ja, meg tele volt porccal. -
RandomName
senior tag
Valahol visszább, még a régi nickemen beszéltük 1000 éve devil-k-vel, hogy az Aladdinos srácnak említettem, hogy de jó lenne valami autentikus bárány, vagy kecske gyros, és nem zárkózott el teljesen, csak azt mondta, hogy egyrészt nehéz az alapanyag, másrészt nincs rá igény.
Kevés ember mer teljesen kimozdulni a komfortzónájából.**Lájkolta: Spenót, és kapros tökfőzelék.
Megosztotta: Kakasherepörkölt.
:D -
athomi
veterán
válasz
RandomName #6359 üzenetére
"az íze szerintem kínaihoz képest túl európai"
Mint az összes többinek.Ismerjük a zsibis kínai tulaját, volt már hogy hozott nekünk igazi kínai ételből kóstolót (amilyet odahaza esznek), hidd el nem lenne idehaza népszerű.
-
RandomName
senior tag
Zsibis Kínai.
Mielőtt felújították nekem a higiéniai állapotokkal volt bajom. Ritkán jutok el a zsibibe, így nem túl rég tettem egy próbát. Ne menj oda délben, mert minden ki van fogyva.
Kis adagot ettem, a mérete pont jó volt, az íze szerintem kínaihoz képest túl európai, (talán ezért is olyan népszerű) árban korrekt, úgyhogy nem felejtjük el, hogy milyen volt, de örülünk, hogy ilyen lett.100% pizza again....
Szintén a hét termése, rendeltem megint mert bejön a vékony tésztájuk. Most egy Olasz vékony görög lett az áldozat, ízre ez is baromi jó volt, de most én is felfedeztem az enyhe sótlanságot a pizzán.
Illetve a szörnyen vékony pizzatészta sajátosságai közé tartozik, hogy nem mérettartó. Volt már erről itt vita a Tar pizzával kapcsolatban, ez ilyen, és tudomásul kell venni, hogy sütésnél nem beledagad a formába, hanem zsugorodik. Ez már a múltkor is feltűnt, csak akkor lusta voltam felállni a mérőszalagért, most meg ott volt mellettem. -
Peti78
őstag
Sziasztok! Nagyon nem Debrecen, de azért kíváncsi vagyok,hogy ti melyik burgert probalnátok ki a helyemben. [link]
-
blckhm
tag
Régen a Hozé is jó volt, csak hamar eltűnt a színről. Mostanában a Melange-ból szoktunk nagy pizzát venni (szerintem jobb volt, amikor még Vespa), illetve a mikepércsi úti Dönerestől ha nem számít a szállítási idő.
Lehet, hogy csak pszichológia de mi jobban eltelünk ha nem két 32-eset rendelünk, nem mellesleg így 2 étkezés legalább le van tudva.
-
D@niel
addikt
válasz
sharkypeti #6354 üzenetére
Nálam lemegy egybe, aveszta szintén. Szuper finom, teljesen az ízlésem. Filóztam is rajta, hogy egy dupla tálas kihívást megpróbálnék. Tálakra szeretek rádobni egy baklava-t - ez mondjuk Ali-nál nem annyira fogott meg.
Bárcsak pizzából is lenne hasonlóan jó, laktatós adag. Régen volt a tour de food, egyik nagy kedvencem volt, illetve az expressz, de még a pepe is hiányzik. Sajnos ilyen téren egyenlőre csak a mikepércsi úti jöhet szóba. -
RandomName
senior tag
Passz, amikor ritkán onnan rendelek, akkor csak "olasz vékony" pizzákat. Az kb papírzsebkendő vastagságnál kicsit véknyabb szokott lenni.
Nekem a magyaros sós piskóta/kenyérlángos jellegű pizzák annyira nem jönnek be.(#6351) blckhm
Hát, a sótlanságról annyira nem tudok nyilatkozni, szerintem az szubjektív. De nekem tűrésen belül volt. -
nuri
aktív tag
válasz
RandomName #6350 üzenetére
Ez is ilyen magyaros vastagtészta?
-
blckhm
tag
válasz
RandomName #6350 üzenetére
Egy idoben mi sokat rendeltunk toluk, de aztan nekunk tul sotlan lett a teszta igy abbahagytuk. Javult mar a helyzet? Feltet es izvilag szempontjabol rendben vannak amugy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest