Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarabeus

aktív tag

válasz Peti78 #6196 üzenetére

Annyit elárulok, hogy a WOLT már nem a standrad 10 ével ezelőtti jó, ha 2 óra alatt ideér a futár jéghideg kajával dolog. Konkrétan még meleg is tud lenni a cucc, sőt, elég gyakran az. Csúcsidőben 30-40 perc. Azon kívül inkább 25-30 perc. Viszont az való igaz, egy hamburger szét tud annyi idő alatt ázni, barátnőm 'Majka' burgere, amiben lilahagyma lekvár volt eléggé szétáztatta a buciját. Egyszerű a megoldás, nem kell olyat rendelni. ;] Sima sajtburgernek semmi baja nem volt ilyen tekintetben.

@local1: A minimum díj 400ft. Azon felül távolság függő, most ha jól tudom akkor ha az étterem helye és a szállítási cím 1.5kmen belül van marad a 399ft, majd utána kilométerenként még egy 100ast felszámol. Tehát ha az 5kmre lévő helyről rendelsz már jócskán +500nál jársz. Ezzel kell garantálniuk a gyorsaságot. Viszont egyre jobban kezd megszűnni az ingyenes házhozszállítás, már egyenesen kuriózumnak számít a piacon (Pesten kvázi kihalt) és az alap olyan 200-250 ft. Na most ők +1 óra után hozzák általában ki, szerény véleményem szerint az a +150-250ft már megéri a gyorsaságot, főleg ebédidőben mikor farkaséhes vagy. :)

Ja igen, szintén a gyorsaság kedvéért csak kártya előre kifizet játszik. Én mindig is ezt preferáltam, kerülöm a készpénzt amennyire csak lehet mivel baromi kényelmetlen. Borravalót előre meglehet adni adsz-e, ha igen mennyit, 100%ban az egyéni vállalkozó futár aki kiviszi neked kapja meg.

[ Szerkesztve ]

"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés