Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Aktív témák
-
KőkorSzaki
tag
válasz
KőkorSzaki #49732 üzenetére
Bocs, lányos zavaromban egy KP-500-ról tettem be képet (szoftvere ugyanaz, csak a 502 ugyebár szebb
, erről van szó: LG KP-502, a feketét nézd.
-
KőkorSzaki
tag
Eladó KP-502, t-mobile dominós. 14 hó gyártói ill. magyar t-mobile garral, papírt adom. Hibátlan, karcmentes, minden gyári kellékével (töltő, adatkábel, CD, füles, tartalékfólia, kézikönyv, doboz).
Ára: 18k
Megfelelő ajánlat esetén beszámítok AM2,2+,S775 uATX lapot, cpu-t, ramot, hdd-t.
Privátban keressetek.
-
KőkorSzaki
tag
válasz
bence78 #44615 üzenetére
Ez nem egy tiszta ügy sajnos, és éppen ezért nem olyan egyszerű a dolog. Szerintem a kérdésed alapján nem lehet ezt megválaszolni, mert nem derül ki pontosan egy sor dolog, pl. hogy bontott vagy bontatlan csomagot kaptál, de főleg az, hogy miről szólt az megállapodásotok. A leírtakba simán belefér az is, hogy azzal bíztad meg, hogy külföldön megvegyen neked valamit (kipróbálás nélkül) és szállítsa le, ő tehát nem eladó, hanem fuvaros haver (beware of fuvaros havers!).
A 8 napos dolog meg nem vonatkozik rá, hacsak nem regisztrált elektronikus (csomagküldős) kereskedő.
Bírósággal nem lehet fenyegetni. Ha egy olyan tagról van szó, aki ezt nagyüzemben nyomja (tehát kvázi kereskedő), akkor egy nagy vörös munkajogi és egy másik nagy vörös adóhere az, ami mutatja magát megszorongatásra, de ezzel Te nem fogsz nyerni semmit.
-
KőkorSzaki
tag
KERESEK optikai meghajtót (lehet DVD olvasó vagy CD író-DVD olvasó kombó, DVD író, SATA vagy IDE). Feltétel viszont a fekete előlap + hogy menjen rendesen. Pénzhalmokat nem ígérek érte: max 2k a keret vagy egy "Vivanco iFMR 100W" FM transmitter (1:1 cserére SATA DVD író esetén). Privát üzenetet írj, a fórumot nem tudom elég gyakran nézni.
-
KőkorSzaki
tag
Samsung S2 portable 320GB
Új, bontatlan, fóliás dogozban. 1 fekete, 1 bordó.
Magánimport, garancia 2 hét (money back, de felelőtlenségre nem vonatkozik)
Egyik legkisebb 2.5"-ös külső hdd, secretzone, autobackup, felül fényes, alul bőrhatású.
Alku utáni ára: 15000 Ft. Akit érdekel, kérem PM-ben jelentkezzen. -
KőkorSzaki
tag
válasz
Tomazzo #35742 üzenetére
Szia,
Ajánlatom:
Alaplap: ASUS M2R-FVM, AM2, DDR2, on-board ATI Radeon X300, de PCI-E is van
Proc: Athlon64 3500+
A fentiek alku után 11K-ért eladók. Ha nagyon kell, még RAM-ot is bányászok valahonnan, 512MB-ot biztosan tudok szerezni a 15K-s limitre még a mostani RAM árak mellett is. Az onboard VGA tökéletesen megfelel a megadott célra (fullhd mkv-t ne kérdezd, de kipróbálom ha kell), sőt sok játéknak is jó. -
KőkorSzaki
tag
válasz
zolikaDB #35279 üzenetére
Ha alkalmazottként kérdezed, akkor
Szja tv. - 1995. évi CXVII. törvény a személyi jövedelemadóról
Nem tudok linket adni, mert sok az elavult nem hatályos változat. Amúgy a túlóra is csak egy a bérjövedelemek közül, és a kifizető vonja is belőle az adót, nálam pl. mindig pontosan annyit amennyit kell.Ja hogy a pénzed felét sem kaptad meg nettóban? Nyugtasson, hogy sok helyen ez van. Ja hogy a nettója nem elég semmire? Welcome to Magyarisztán.
-
KőkorSzaki
tag
válasz
Antimatrix #33025 üzenetére
Szerintem kell legyen a vizsgáról okirat és kell legyen hivatalos lista a követelményekről. Szoktak konzultációt is biztosítani az iskolák, gondolom nem kifejezetten önszorgalomból, ez itt megvolt? Valahogy hátha megáll a jogszabálysértés esete, bár ezt csak arra az esetre mondom ilyen lazán, ha a srácot tényleg igazságtalanság érte, amit nyilván én nem tudhatok. (Amúgy meg olyan "most megfingatlak" szagú a történet, elnézést a képzavartalanságért, nem magatartásból buktatták őt inkább? Ami elég elítélendő dolog lenne, de legalább tudnám hova tenni a dolgot.)
-
KőkorSzaki
tag
Eladó
Fujitsu-Siemens Amilo L7300 notebook [link]
CeleronM 1.5 GHz, 768MB RAM, 40GB HDD, Wifi, Lan, DVD író
2+ órás Sony smart LiIon akku (kicsit lejtőn lefelé mérve, de akkor is szuper)
sérülésmentes, kopásmentes, hibamentes
összes gyári tartozék
új Fujitsu Siemens notebook táska
Genius notebook optikai egér45 000 HUF
Érdeklődni privátban légy szíves
-
KőkorSzaki
tag
Eladó félkonfig
ASUS P4P800SE alaplap mindenével
2*256MB DDR RAM
2.4GHz Northwood128 Celeron dobozos
ArcticCooling hűtő hátlapi szabályzóval
Sapphire Radeon 9600 AGP, passzív hűtés, 256MB, tv-outEgyben, 18k.
Érdeklődni, több pénzt ajánlani vagy hitetlenkedve beszólni PM-ben légysee.
-
KőkorSzaki
tag
válasz
dantej #10185 üzenetére
Srácok ne vicceljetek már azzal a felnivel
, a Swift 2-é nem jó a Swiftre (nem tudom feltűnt-e, hogy az utolsó csavarig más az autó, beleértve a kerékanyákat, kerékméretet, peace, tényleg nem bántásként mondom), ill. az 5k-s újonnani ár nem tűnik reálisnak, inkább a 8-10k/db. Ez négy keréknél 12-20k eltérés Borosz becsléséhez képest, szóval inkább én sem találgatnék, fel kell hívni pl. az Oláh gumist.
-
KőkorSzaki
tag
/bocs, törölve/
-
KőkorSzaki
tag
Hasznaltautok itt, realis ar belovesere is jo.
Ha szabad tanacsolnom ne ragaszkodj a 3 hengeres 1l-es motorhoz, az 1.3-as sokkal jobb, nekem volt mindketto. Arban olyan nagy kulonbseg nem lesz, sot lehet hogy semmi. Es az 1.3-as par decivel evett tobbet 100km-en orszaguton (viszont biztonsagosan elozgetsz), varosban pedig semmivel sem evett tobbet a kicsinel. (A metal fenyezes kitetel sem biztos hogy nyero, mert ha a szin mindegy, akkor szerencses lehet a feher, mert az alapozo is feher, igy a hibak nem latszanak rajta; a metal fenyezes lehet egy icipicit tartosabb, de sokkal tobbet jelent hogy hogyan mostak es hogy garazsban allt-e).
-
KőkorSzaki
tag
1GB Corsair 133X SD kártyát (kiskergarral) cserélek microSD (transflash) kártyára, vagy eladom. Pár napon belül lesz aktuális, de addig se kíméljetek az ajánlatokkal.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest