Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
doktor úr
aktív tag
válasz Davey7 #17894 üzenetére
"kinek az a híre évek óta,hogy senkinek nem adja meg az aláírást"
Ha egy tanár senkinek sem ad aláírást, akkor senki sem végez nála. Ilyen tanár nincs, mert annak következményei vannak - ha nincsenek, akkor az elég nagy baj! Ha okkal nem ad aláírást, akkor nincs miről beszélni. Ha nem, akkor pedig léteznek diákjogok, tessék utánanézni. Mondom ezt egyetemi tanárként.
-
Kr1xX
tag
-
ProdyG
őstag
válasz Davey7 #17902 üzenetére
Tomán Henrietta hibátlan, én is jártam hozzá, de amúgy semmilyen pletykára ne adj. én is bedőltem elsőben sokmindennek, meg is szívtam néhány dolgot.....
a végére rájöttem, hogy mindenki hazudik, és senkinek nem szabad hinni, max jó ismerősnek.
egyébként a diszkrét matek az egyik legkönnyebb tárgy, ettől minden nehezebb lesz, pl a numerikus matematikát hadd ne hozzam fel
ha van eszed és tanulsz egy picit, akkor nem fogsz megbukni a pénteki tanárnál se -
The Bachelor
tag
válasz Davey7 #19437 üzenetére
A Media Marktban volt ( egy hete néztem) de az árak miatt elment a kedvem tőle: a legolcsóbb 10k volt. Van még a Tescoban is (de lehet hogy csak kézitáska) Viszont az Electro World-ben tuti van 1-2.
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
-
hcs57
őstag
válasz Davey7 #20296 üzenetére
Talán ez alkalmas topic: [zugügyvéd]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Abri
senior tag
válasz Davey7 #22093 üzenetére
NB Asus 15.4" WXGA X50N-AP068 118 700 Ft
Kijelző: 15.4 col WXGA (1280x800), GlareType
Processzor: AMD Athlon64 X2 TK-55 (1.8GHz)
Memória: 2GB DDR2 667MHz
Merevlemez: 160GB, SATA
Optikai meghajtó: DVD Super Multi
Videókártya: NVIDIA GeForce 7000 (integrált)
WiFi: 802.11b/g
Kártyaolvasó: 8-in-1 (SD,MMC,MS,MS-Pro,xD,MS-Duo,MS-Pro Duo)
Interfész: 4xUSB2.0, 1xRJ11 modem, 1xLAN, 1xLineIn (SPDIF), 1xfejhallgató kimenet, 1xmikrofon
Webkamera: 1.3 megapixel
Akkumulátor: 6 cellásChesterfieldnél, ez sem rossz.
-
simonzé
addikt
-
werszomjas
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Davey7 #24112 üzenetére
a szent annán a multimedia tower van
laptopot nemtom, hogy milyeneket árulnak, de azt tom, h a többi cuccuk elég jók
a templommal szemben van| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
gps76
őstag
válasz Davey7 #29017 üzenetére
Attól függ milyen mobilt akarsz kártyafüggetlenné.Garost,drága telefont,új típust,stb...
Eladók:
- Leadtek Winfast TV2000 XP tunerkártya.--- 3 k
- Hauppauge WinTV tunerkártya.--- 3 k
- P4 számítógép(IBM 478-as alaplap,1.7 Celeron,256 MB DDR,80 GB hdd,DVD-rom,ASUS Vento fekete ház,ATI Radeon 9500 pro VGA).--- 18 k
- HP 2180 multifunkciós nyomtató.--- 5 k
- USB és Firewire(1394) PCI-os kártya,4 db USB 2.0 porttal(2 hátlapon,2 belül),1 db 4 pólusú firewire és 1 db 6 pólusú Firewire(1394) aljzattal.--- 2.5 k [link]
- KODAK CX 7220 digitális fényképezőgép,újszerű állapotban.5.5 k
- USB-s 6 csatornás modelltávirányító mindenféle szimulátorhoz.---5 k
- Microsoft Sidewinder 3D pro gameportos joystick.---1.5 k
- Rádiótávirányitású LÉGPÁRNÁS(vízhatlan).--- 3 k
- Elektronikai építökészlet gyerekeknek(alap áramköröket lehet csinálni belöle).Több típus van.---2 k
- Brother AX-140 elektromos írógép,LCD kijelzővel,a gépelt szöveget memóriába mentési funkcióval,magyar tárcsával.---2.5 k
- Sony TCK-500 fekete magnódeck.---3 k
- Microsoft Intellimouse Explorer vezetéknélküli egér.3.5 k
- Logitech G7 lézeregér.Csak az egér és a lithium akksija van meg,a vevő viszont elveszett.2 k[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz Davey7 #29017 üzenetére
Egyértemű a turbo sim a nyerő döntés.
Előnyei:
-Gyors
-Nem piszkálja meg a telefonod szoftverét
-Nem vész el a garancia
-Árát tekintve meg bármennyiszer felhasználható, tehát ha telefont váltasz, a turbo sim megmarad a következő készülékbe.És csak 3000 FT
Ennél sztem sokkal olcsobban szoftveres függetlenítést sem találsz.
Legrosszabb esetben nem viszi majd a telefonodat, de akkor még mindig ott a másik lehetőség.
[ Szerkesztve ]
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs