Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Depicsacsi
csendes tag
válasz
lamiki #37739 üzenetére
Köszi, azért ennél felkészültebb vagyok, tudom hogy vannak hűtve szárító gépek, és hogy 50.000ft alatt új nem igen van, már amit érdemes megvenni. Az összes ezzel kapcsolatos cikket elolvastam a net-en. Amit nem tudtam meg: a Tócó-völgyi panelban folyik a víz az ablakokon. A feleségem 5. hónapban van a második babával, az első 11 hónapos, nincs kedve még ezt is folyton törölgetni. A 2db ceresit párátlanító 1 hónap alatt elhasználta a tablettát /2db 3.000ft/, miközben az ablakokon folyt a víz. A kérdés: ha veszek egy hűtve szárító gépet, megoldja-e a problémám, és ha igen milyen áron. Van Solac DH 8935 10.000ft-ért de ez nem kompresszoros, és csak napi 300ml-t képes kivonni. Viszont csak 60w-os. A kompresszorosok napi 10l-től 24l-ig vonnak ki vizet, de ezek 50-60 ezerbe kerülnek, és 200w-tól mennek felfelé. Na most nekem nem gyűl össze több liter víz az ablak alatt, de azért szép tócsa van minden reggel. Ha megveszem a Solac-ot és nem oldja meg a problémám úgy jártam mint a ceresit-tel, kidobtam 10.000ft-ot az ablakon./amin közben folyik a víz/ Ha egy 50.000ft-ost veszek gondolom az a problémát megoldja, kérdés az, hogy milyen havi villanyszámla mellett. Bár a vasalóba többé nem kéne desztillált vizet venni, ez valamit kompenzál. Tehát ha valaki ehhez tudna érdemben hozzászólni, esetleg személyes tapasztalata van ilyen készülékek gyakorlati felhasználásában, stb. azt megköszönném!
-
Antimatrix
senior tag
ASUS Eee PC 701 Fekete eladó
900Mhz proci
4GB SSD
- 220V töltő
-Asus táska
-Egér hozzá
-megkimélt jó aksival35,9k
-
baleee89
aktív tag
eladó:
- asus a7n8x deluxw lap atlon xp 2200 proci 2x512 400mhz memoria proci hütö 11000ft
-agp msi 6600gt doboz cd van 7000 alaplaphoz cd doboz van!
-asus a7v8x lap nem jó az agp port doboz cd van! 1000ft
-3x256 ddr1 266mhz 1500ftszámom adataimnál!
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #37392 üzenetére
Úgy néz ki a kormány elkel a hétvégén.
Eladó egy független SE K810i is...
-
doktor úr
aktív tag
Canon FD 35-105 fix 3.5 fényerejű objektív eladó. Dobozos, gyönyörű állapotban! Adapterrel felmegy a digi Canonokra is. 15k
-
Borosz
őstag
S.O.S. keresek DVI->DSUB átalakító dugaszt VGA-hoz! Help!
-
rambo4ésfél
senior tag
sziasztok nem tud valaki olcsón eredeti nokia töltőt? AC-3E vagy ezzel kompatibilis
-
izomhod
őstag
-
sto1911
veterán
Meg mindig keresunk FM-transmittert!
-
_Fonzy_
tag
SonyEricsson K800i Tmobile Eladó. Állapot jó, csak a kamera fedele van megkopva.
-
z0d1AK
nagyúr
Eladóak volnának a következők olcsón, gyorsban, ha lehet:
AKG 311 Milk (2db)
Mindkettő dobozos, az egyik csak kibontva lett(de kivéve a dobozból nem),a másik pedig 1-2 napot használva, de nem látszik rajta.
Nokia AD-44 audio adapter
EREDETI Nokia tartozék.
2,5mm-es jack dugós telefonokhoz jó, 3,5mm-es jackes fülest lehet rádugni. A fülessel kiegészítve teljes értékű headset, és még emellett távirányító is.
Ez az egyetlen füles, ami az üzleti szériás Nokia telefonokkal(pl.E51) is teljesen kompatibilis, illetve olyan extrákat is előhoz a telefonból, mint pl a zeneszám váltásakor kiírja címet. billentyűzár mellett is megy.
Ez is új, 1-2 napot használva az AKG fülessel. a boltban ez az adapter külön nem kapható!Az egyik fülest és az adaptert ha valaki elviszi egyben, az még olcsóbban viheti( arról nem beszélve, hogy így is a bolti ár alatt adom bőven az összeset külön-külön is!)
-
ProdyG
őstag
Eladó:
- Technika vezetéknélküli billentyűzet + egér, szép állapotban, minden jól működik, csak a billentyűzet elemtakaró fedelecskéje nincs meg 1500ft
- digitális optikai audiokábel (toslink-toslink), új, bontatlan, 1 méteres 1000ft
- Canon manager kalkulátor, típus: DM-320, sose volt használva. Hibátlan. 1000ft
- hangfalak (2 kis sztereo passzív hangfal), mp3 lejátszóhoz vagy ilyesmihez tökéletes, sose volt használva, HAMA márkájú 500ft
- kazetta adapter, segítségével mp3 lejátszót vagy bármit hallgathatsz magnón keresztül (autóba ideális) 500ft
- Philips minőségi fülhallgató, szépen szól, jó a basszusa, aranyozott csatlakozó, boltban 4k körül van, asszimetrikus a kábele, és emiatt adom el 1000ft
- Nokia akksi, BLS-2N, régi 6210-es telefonban volt, Li-ion, eredeti Nokia. nincs leharcolva 500ft
- telefonkártya gyűjtemény, főleg magyarok, de van közte német is. 52db. ajánljatok érte vmit.
- joystick, régebbi game portos, de jól működik. csokiért vihető.
-
adorjant
őstag
EEE Pc-hez keresek gyári second skint!
-
xuldar
addikt
Eladó:
-2x256MB DDR1/400MHz Samsung chipes memóriamodul. Nem teljesen egyformák, de duálban mentek évekig, gond nélkül. 2,5k.
-4db 155/80 R13 Pirelli téligumi (kb. 2 hetet mentek, tehát 99,9%-osak) 4x10-es acélfelniken. 50k. -
trl_master
tag
eladó cuccaim:
GF4 MX440 128mb ddr 3k
Radeon 9550 128mb ddr 4k
7600GT PCI-E 256mb Gigabyte passzív hűtéssel: 6k
vinyóhűtő: 0,5k
2x512 ddr400: 5,5k
cd-rw 500huf
dvd-olvasó 1k
120GB maxtor IDE: 4,5k
3400+ Athlon64 s939 cpu: 3,5k
2200+ Athlon S462 coolerral: 2,5k
Compaq IPAQ pocket pc 3660: 13k
Alcatel OT565 töltőjével: 1,5k
256mb SD-ram notiba
hibás laptop ultra olcsón!
érdelődni privátban lehet! -
wwhy
veterán
Eladók:
1. Dell D630 gyári állapotú, garanciális, újszerű laptop.
2. Samsung U800 Soul b - gyárilag független, vadiúj, fóliás mobil (doboz, CD, kábelek stb.) -
pspfan11
csendes tag
Eladó egy Intel Pentium 3 GHz-es processzor!
További infók: LGA 775,1MB L2 cache;Akit érdekel, írjon privátot!
-
Borosz
őstag
Beszúrom ide is hátha segítek vele:
"Én vettem nyáron egy Home FIT 2000 nevű német kütyüt, ami klíma rendszerű működéssel gyűjti a párát. Van benne kompresszor, az ugye keringteti a gázt a rendszerben, aminek a fő eleme egy hűtőborda (radiátor) lényegében. A hűtőbordán át egy ventillátor szívja be a levegőt, a pára pedig a lehűlt radiátoron lecsapódik és lefolyik egy tartályba. A lehűlt levegőt visszamelegíti szobahőmérségletre egy fűtő modul. Mindez full terheléssel 450 watt, de nem eszik annyit. Maga a készülék 50cm magas és 30x30-as. Kerekes. Nem túl csendes, de ha jó helyen van - pl. előszoba - észre sem venni.
Ilyet érdemes venni, ha tényleg hatékony kütyüt akarsz. Nekem volt, hogy egy éjszaka alatt 5-7 liter vizet is összegyűjtött! Ez főleg akkor jó, ha bent szárad a ruha stb.
Ugyanilyen készüléket láttam egy hónapja a Praktikerben vagy a Baumaxxban 35-ért. Én 20-ért vetem anno használtan.
A drágább és csendesebb változat pl. Gree márkájú olyan 50K körül van. Klímás üzletekben lehet beszerezni.
Remélem segítettem." -
dew28
aktív tag
valaki dobjon mar meg egy am2-es procival gyorsba..! 6k keret
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
diablo1984 #37726 üzenetére
Öcsém kb. 1 hónapja vett bradától egy 25-ös TDK-t, lecsekkoltam, médiakód szerint ugyanaz a Moser Baer India megoldás. Szóval a bradás tdk vásár ezek értelmében nem ajánlott (én még nem vásároltam tőle, mindig csak Oly ombrétől)
-
lakisoft
veterán
Valaki tudna segíteni jsp, j2ee hoszting keresésben? tomcat vagy JBoss bármelyik megfelel. de inkább JBoss kellene. Létezik ilyen Magyarországon? Lehetőleg BIX közelben?
[link] -
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #37767 üzenetére
Múltkor 150 Ft-ért vettem.
Debrecenben tud valaki olcsó ékszerboltot? 54-es női ezüst gyűrű érdekelne.
-
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #37765 üzenetére
Drága...
50 Ft / db-ért kellene. Használt is megfelel.
20 darab 17"-os Eizo monitor egybe: 20.000 Ft.
-
ati012
őstag
Van valakinek jó árasított sok db táp kábele?
Továbbá:
Esprimo E5600 (3000 / 512 / 80 / DVD) => 20.000 Ft. -
Kickass
őstag
Seagate Barracuda 80 GB IDE vinyó, ST3802110A, sentinel szerint teljesitmény 100% kondició 99% - ÁR 4ezer
-
dbius
veterán
válasz
diablo1984 #37756 üzenetére
A cd más tészta, mint a dvd, saját tapasztalatom szerint időtállóbb a dvd-nél, kevésbé érzékeny a sérülésekre, de arra sem bíznék fontos adatot.
Olvastad? Az adatmentés műhelytitkai
Egy kis részlet:
"A helyzet az, hogy a CD-k, DVD-k is korlátozott élettartamúak, nem kell elhinni a gyártók marketingszövegeit, amelyek kétszáz éves tartósságról szólnak időnként. Ez a tárolótípus épp a használati módja miatt nem alkalmas a tartós tárolásra, rengeteg fizikai hatás éri, előbb-utóbb tönkre fog menni. Tarthatnánk mozdulatlanul, kontrollált hőmérsékleti viszonyok között, szabályozott páratartalomban őket, és akkor jelentősen megnőne az élettartamuk, de minek? Elvesztené az értelmét a létük. Persze akadnak olyan tapasztalatok, amikor nagyon sokáig működőképesek, de ezek esetében is bebizonyosodik, hogy akkor különlegesen megkímélve tárolták, használták őket. De ha adatbiztonsági szempontból nézem, akkor ezek a tárolók nem mennek át a vizsgán."
Valahogy ezeknek a szakembereknek én jobban hiszek
Nem meggyőzni akarlak a saját véleményemmel kapcsolatban, csak a figyelmet akartam felhívni - általánosan - arra, hogy nem érdemes fontos adatokat archiválni - kizárólag - optikai lemezekre.
-
zolikaDB
veterán
válasz
diablo1984 #37719 üzenetére
Köszönöm!
-
diablo1984
veterán
én még nem hallottam olyat, hogy a dvd ne lenne időtálló, bár azt is csak gondoltam, hogy az....
igaz a 10 éves cd-im már szépen elsárgultak, van amelyikről az felület válik lefelé, remélem az a tesco minőségnek köszönhető és nem annak, hogy mind előbb utóbb ide jut! annyira fontos cuccok nincsenek rajta, csak több ezer film, meg egy két pillanatnyi doc mentés abból az időből, mikor az xp dobálta a partíciókat maga alól.....cikk róla kissé megnyugtat....
-
Salex1
őstag
Eladó!
Motorola w375 T-mobilos, hibátlan állapotban, teljesen karcmentes. 7000Ft
Canon A420 digitális fényképező. 8000Ft
• 4.0 megapixeles CCD érzékelő
• 3.2x optikai zoom (digitálissal kombinálva kb. 11x)
• 15 fényképezési mód
• VGA videó
• 5-pontos AiAF autofókusz
• DIGIC II processzor
• Gyors iSAPS technológia
• Magyar nyelvű menütovábbi a lenti linken:
-
dbius
veterán
válasz
diablo1984 #37751 üzenetére
Ezt az időtállóságot, valamint, hogy ki mit ír a lemezre mindenki maga dönti el. Én csak javasoltam valamit, de hidd el nem véletlenül.
Személy szerint én még TY lemezre sem írok olyat, ami fontos, ill. pótolhatatlan (számomra).
-
Laraxior
titán
itt az eredeti TDK Corp
egy kék TDK lemezem...ez tényleg eredeti -
diablo1984
veterán
WTF? mert a dvd megpusztul? a vinyó bad sectoros lesz, mágneses vihar sem tesz jót vele, az atomcsapás sem használhat neki....
de a jó minőségű dvd nem időtálló? még nem hallottam róla, de lehet én vagyok tudatlan....
Lara: igen, nekem is van TDK-s alapú TDK-m, de nem csak a saját alapanyagát használja, de az indiai sz@rt az tutira nem!
-
dbius
veterán
válasz
diablo1984 #37748 üzenetére
Időtálló?? Szerintem ezt Te magad sem gondoltad komolyan. A dvd mindenre való, csak archiválásra és fontos adatok tárolására nem...
ha fontos adatokat tárolsz rajtuk, akkor addig mentsd le őket vinyóra, amíg még megteheted...
-
Laraxior
titán
válasz
diablo1984 #37748 üzenetére
nem is kell átmásolni..dobd fel egy winyora...
winyo kivesz, oszt hali...azt max a rozsda eszi meg
-
diablo1984
veterán
válasz
Laraxior #37746 üzenetére
bakker, a TDK-im készültek mindenből, dexon, tdk, indiai sz@r-ból is.....
remélem időtállóak lesznek, valahogy nem akarok 300dvd-t átkopírozni...én aztsem tudom mit csináltam a sz@rokkal, az elején a fiókomba gyűjtöttem, de hamar zavaró mennyiség gyűlt össze, asszem kib@sztam a szemétbe, de lehet egy hengerbe gyűjtöttem elrettentésnek!
-
Laraxior
titán
válasz
diablo1984 #37745 üzenetére
még a hengerre is az van irva hogy Made in India
persze az összes többi téma sima TDK-s..mail cím, cím..stb
The Netherlands...Hol látta ez Hollandiát?
van itthon maxell, RiDisc,kék-TDK, meg millióféle DVD,mert nem egyesével szoktam venni,de ilyet még nem basztam komolyan...8 DVD kuka
5 éve irkálok lemezeket köbö, asszem de ennyi szart még nem láttam egymáson
jól sikerült kifogni
-
diablo1984
veterán
konkrétan most nézegetem a régebbi dvdimet, az olyan, amit 100%-ig nem tudok visszaolvasni, az fuji alapanyagú omega....kicsit döcög a tdk alapanyagú ridisc, de a made in taiwan féle ridisc(amivel nincs gond) az meg ugyanabból készült, mint a Lara által linkelt eredeti TDK!
sőt érdekes, hogy a régi sötét TDK amiből egyet sem csesztem még el, az is ez az indiai sz@rból készült....
-
Laraxior
titán
válasz
diablo1984 #37740 üzenetére
jah ahogy mondtam feljebb...az igazi az nem matt,hanem kicsit fényesebb, ez matt mint állat
-
Borosz
őstag
Hátlaplemezt keresek PCIe VGA-hoz. ASUS 7300LE
A lényeg, hogy a DVI és a HD video luka meglegyen és ugyanott legyen. Az lenne a legjobb, ha LowProfile lemez lenne DVI és video out-al... -
diablo1984
veterán
válasz
Laraxior #37737 üzenetére
na leteszteltem a progival is, a lakótársadé a f@sza TDK, nálamis azt írja ki a progi, a másik meg ez az indiai sz@r ami nálam is van! jó hír számodra, hogy elég egy kis lámpa és a hátuljáról meg tudod mondani, hogy melyik bokorból van, nem kell hozzá laptop, az indiánok nem TDK-nak gyártották ezért van rajtuk a saját kódjuk, TDK az itt lett nálunk, vagy ott ahol úgygondolták, hogy megéri ráhamisítani!
meg amúgy színre is elkülöníthető a 2 egymástól!
ez amolyan "Olcsó hígnak sz@r a leve"
-
lamiki
senior tag
válasz
Depicsacsi #37727 üzenetére
pl a mobíl klímák is hűtve szárítanak, a hűtés során vizet vonnak el a helyiségből, mint amikor a rendes klímából is csepeg a kondenz víz.
-
Laraxior
titán
válasz
lakisoft #37735 üzenetére
szerencsére csak 8at baszott el... a 25ből.. a többiről nem tudok semmi,mert munkatársaimnál vannak nekik meg egy évig elég a 25-25db DVD
beszarás..vennem kell egy laptopot hogyha veszek DVD-t akkor megnézzem mit is kapok
Persze ez nem az eladó hibája, ill. nem feltétlen. Reméljük nem akart nagyot kaszálni és feltűnően olcsóért bevásárolt milliót
Nem is olyan rossz arány. 9/8/6 +2-t elvittek már az jó volt...
9 megírt...8 szar...és 6 üres van még.. amit kicserélhetek a kedves eladó jóvoltábóla 8at meg beszippantottam
meg persze az útiköltség,benzin, istenf@sza
nem kifizetődő ez már -
diablo1984
veterán
válasz
Laraxior #37733 üzenetére
én is megnéztem a lemez írható részén a hologrammos felírást, a kódot google-ba beírva indian DVD media guide jött be....
moser baer india
a jó TDK-n más van írva, igez arra nem talál semmit a google
-
wwhy
veterán
válasz
Laraxior #37720 üzenetére
nézd meg a médiakódját, lehet h hamis indiai sz@r
-
ProdyG
őstag
Keresek:
2 vagy 4 gigás SD vagy SDHC memóriakártyát.
várom priviben az ajánlatokat. -
Davey7
senior tag
Hol lehet "kreatív" boltot találni a városban,ahol esetleg gyertyakészíéshez tudok cuccot venni? Karácsonyra szeretnék egyet csinálni.
-
Depicsacsi
csendes tag
Bocs! Fogalmam sincs hogy működik egy ilyen oldal. Szobai párátlanítót szeretetnék venni. Elektromosat, a Ceresit tablettás semmire se jó, kettő van. Tud valaki segíteni? Nem hátrány a hozzáértés. Nekem olyan nincs.
-
probizz
tag
Eladó GPS: [link]
PM-ben írjatok
-
Laraxior
titán
válasz
diablo1984 #37722 üzenetére
én is arra gyanakszom.haver áthozt a másik szobából az ő TDKját..az övé sokkal fényesebb, az mattabb..szar
-
diablo1984
veterán
válasz
Laraxior #37720 üzenetére
múltkor nekem is volt egy szériájú TDK, valahogy a színe annak is amolyan tompább kék volt, nem olyan, mint amilyen szokott lenni, 50-es hengerből 15-öt elkúrt az íróm! Brada-tól még nem vettem rossz szériásat, gyanítom hogy az ilyen szürkés színű valami más alapanyagú neadjisten valami hamis TDK lenne! azelőtt összesen a 2-300ból vagy 2db-ot cseszett el az író, azt is azért, mert a néróval volt valami, de abból az 50ből 15 az eléggé arányromboló....
-
Kalmar01
csendes tag
Eladó:
Speedlink Medusa ProGamer Edition 5.1 headset
Zalman CNPS7000Al+Cu CPU Cooler
A4Tech X750-F Gamer Mouse -
zolikaDB
veterán
válasz
diablo1984 #37712 üzenetére
Keresd adorjant-t!
dew28: köszönöm! Én sohasem próbáltam a procit 400-as FSB felett, általában mindig 10x360-on jár, mert néha becsúszik egy kis játék, és éreztem, h pl egyes HD filmeknél jól jön, ha van kraft, ami a VGA-t kicsit húzva kihajtsa! Amúgy akkor voltam hülye, amikor tavasszal rendeltük a gépet, és nem 2x2 Gb RAM-ot rendeltünk 12k-értPersze, elég ez a 2GB is, még sohasem fogyott el! Elgondolkozok a dolgon!
Amúgy Geilből a Black Dragon vagy a Green Value a jobb választás? -
bodom87
tag
-
adorjant
őstag
az alábbi új cuccok egyben 25000ft-ért eladók:
Asrock G31M-S
Intel E3200
1*2gb Kingston 800mhzilletve van egy új 80gb samsung sata vinyóm is,2,5" vinyó csere lehetséges,de külön is eladó
-
hads
tag
Hali, van valakinek 2db 175/70 R13 használt NYÁRI gumija eladó?
-
RexpecT
addikt
válasz
diablo1984 #37712 üzenetére
3,2k volt a memóriakártya meg hozzá az USB-s olvasó.
-
HERR Z
veterán
X2 5200+ 2x1MB 9k
illetve lesz egy 7750-em is 11.5k-ért -
RexpecT
addikt
válasz
diablo1984 #37707 üzenetére
DJTJ-nek volt multkor 3k ért 8 GB-os.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #37707 üzenetére
pendrive árról elképzelésem van, de kártyaolvasó+memóriakari is érdekelne! az is 8-16gb--> méretekben!!!!
-
probizz
tag
-
diablo1984
veterán
8gb-os ill 16 gb-os pendrive-ot keresnék! merre-mennyi szokott lenni? ajánlatokat várok!
-
mrbig25
őstag
Keresek:
1x 2GB Kingmax 1333MHz-es DDR3 memóriát, jóáron!Illetve rev2-es hűtővel szerelt ATI 5770-em cserélném rev1-es hűtővel szerelt példányra
-
Eli_01
csendes tag
Eladó DIRT 2 Kupon 4K-ért!
-
beencee
őstag
ELADÓ(AK) az alábbi(ak), garancia a szokásos 3 nap. Amennyiben valamelyik ár nem jó, túl magas, túl alacsony, stb. kéretik fikázni, minden észrevételt szívesen fogadok, különösen privátban, ott garantáltan észreveszem. Cél lenne az alábbi dolgok minél hamarabbi kisöprése... Beszámítás, csere is lehetséges.
Gigabyte AirCruiser G Desktop router kártya -- 6k
- dobozával, minden tartozékával
- PH! tesztAeroCool GateWatch kijelző és vezérlőpanel -- 6k
- ezüst
- dobozával, minden tartozékával
- egyik hőérzékelője hiányzikFélgép I. -- 12k
- ASRock 775Twins-HDTV (hátlap, doboz, doksi)
- Celeron D346
- 2x256MB Samsung DDRII533Félgép II. -- árazást, ajánlatot kérek
- MSI K8N Neo Platinum alaplap (hátlap, doboz, doksi)
- AMD 3200+ GlacialTech Igloo hűtővel
- 1GB DDR400 egyben
- MSI FX5500 passzívHunter SVC-100 öntözőautomata -- 22k
- 1 zóna
- elemes működés, nem igényel vezetékezést
- 9V-os Hunter mágnesszeleppel
- specifikáció
- újszerű állapotHunter EC-400i öntözőautomata -- 13k
- 4 zóna
- backup táplálás elemről
- specifikáció
- újszerű állapotDohányzóasztal, fekete, csempeborítású, gurulós -- 8k
- KépFranciaágy keret, bükk -- 20k
- matracméretei: 200cm hosszú, a szélesség állítható 140-160-180cm-re
- tartozik hozzá 2db éjjeli asztalka, beépített halogén világítással
- Kép1, Kép2, Kép3, Kép42db jobbos ajtó, tokkal -- 12k/db
- bükkszínű
- utólag beépíthető
- ajtólap mérete 198x86cm
- (a képen lévő Olivari Futura kilincsek nem tartozékai az ajtóknak, helyette hasonló kinézetű noname kilincset tartalmaz az ár)
KépKERESEK, de leginkább BESZÁMÍTOK
Nano, pico ITX alaplapot
Slot-in belső notebook DVD-olvasót, vagy írót
Wii játékokat, esetleg kiegészítőket -
Scoobyka
addikt
Elado psp fat...erdeklodni nalam pmben..
-
RexpecT
addikt
Eladó:
Pinnacle PCTV 300i 5k
Fehér IDE-s Mobile Rack (kb 5 órát ment) 1,5k
Arctic Cooling Alpine 64 pro (kb 200 órát ment) 1,5k
Tacens Signum(0 órás beépített 13 cm-es ventivel,dobozával,gyári állapot) 7k
Aktív témák
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest