Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Skót
aktív tag
No akkor miért mennyi lenne számodra a jó?
A kombó+vinyó párosért 11k megfelel? d805-ért meg hmm... 18k-t mondok de sztem ennél lejjebb nem megyek, inkább maradkulcsatartónak (bár jó drága kulcstartó lesz ez akkor)
azt azért vedd hozzá, hogy 3,5ghz-et alapfeszen ment (egy nem túl jó lapban valami asrock-ban volt szandisas-nál) és gari meg Senseinél van rá még
[Szerkesztve] -
Skót
aktív tag
no akkor készítsétek a szívgyógyszereket mert árazok
kijelző 15k (mert szép nagy)
ram 10k (mert jó sok és sd)
proci 9k (mert P3)
kombó 5k (mert... csakúgy)
vinyó 8k
amúgy az árakat úgy kb ezekből lőttem be (már amit találtam mert kijelzőt meg procit nem árultak):
[link]
[link]
[link]
no hadhallom a véleményeket? -
Skót
aktív tag
úh degyorsan felpördült a piac
A vinyó lehet a tied amint leszedtem a cuccaimat róla, de a dvd combóra fél perccel a hsz-em megírása után jött egy privi uh azt már odaígértem.
kovy79 írta amúgy uh vele kell egyezkedned, hogy neki mennyire fontos
no mivel csak úgy záporoznak a privik meg a hsz-ek összesítek egy gyorsat:
jelentkezési sorrendek
dvd combó: kovy79, Oly
vinyó: Oly
proci: Diablo1987, Oly
kijelzőre meg mindjárt álmodok egy árat csapos2-nek
[Szerkesztve] -
-
Hunci
senior tag
Oksi most yool használom !
Nem toom hogy miért tervezték igy egyszerüen ilyen s kész !
toom hogy ostobán van megoldva mivel a Thermal Take Ventimen is úgy vannak a peatpipeok ahogy mondtad !
Fölfele !
Totál yoo a kari a srác akitől vattem bedobta a 8800 GTX-et s nyomott a kari 11500 pöttyöt 06 ban !
Szerintem az eléggé yoo !
Csak az a baj hogy januártól kicsit gázos lesz neki eladni a kariját !
Mert azt csiripelik már hogy jönnek ki az újszériás 8800 as GTX-ek !
De mindegy !
Mindenki tudja hogy az ilyen csúcskarikon csak bukni lehet -
jani71
tag
Oly, van egy Westel 2510-es asztali DVD lejátszóm. Két gond van vele: ezüst színű, illetve hiányzik a lejátszó egység belőle. Mennyit érne meg neked mester?
Ja, bizniszelhetjük bartelbe is, nekem üres minuszos DVD lemez kőne! Amolyan TRAXDATA féle vagy mi.....
[Szerkesztve] -
norbz
tag
Ha szivacsot veszel, és sokat találnál vhol occsóért, de mondjuk csak többet adnak egyszerre mint kéne, akkor én beszállok, mert az új házamba fog kelleni bőven
Na most, hogy telefloodoltam a fórumot, és még mindig csak lelkes újonc vagyok, megyek és keresek vmi más elfoglaltságotpriviket megkapom hamar
[Szerkesztve] -
Borosz
őstag
A 6200TD volt az utolsó kártya, amit megvettem erre a célra. Most majd Beni legó sztár vorszozik rajta/vele ha akar.
Abba is belefáradtam már, hogy örökösen cserélgetem a VGA-kat. Igazad van: anyagilag is jól járok mert nem érzek kényzert arra, hogy megvegyem az űber VGA-t.
Tudom, hogy sok mindenki megmosolyogja a leírtakat és nagy űbergémerek...dehát erről is beszélni kell. Persze nem itt, ugye Gábor? -
Borosz
őstag
Volt már 6600-ás és szerettem az op.-ját. A többi része viszont csapnivaló volt.
A k800 sem oprendszeres... Meg mobilba már igazán felesleges a 3MP. Meg télleg nem akarom azt, hogy minden 3. hónapban másik készülékem legyen. UNOM. Baromira. Szeretem az állandóságot hát ebben is változtatni fogok. Még be sem lakom az újabb telefonomat és máris master reset kell mert eladom. Fárasztó tud lenni egy idő után.
És képzeljétek leszoktam a PC-s játékokról is.
Bocs a sok offért a többiketől.
Gábor: kitörölheted...
[Szerkesztve] -
Borosz
őstag
Mérlegeltem és abban az árban ekkora tudást csak az N70 képes nyújtani. Ha tudsz mondani SE-ben olyat, ami mindazt tudja, amit az N70 akkor megveszem.
Az más ?, hogy mit fogok kihasználni belőle... De mostmár tényleg nem akarok legalább egy évig készüléket váltani. Ezért a döntés.
-
GPSMASTER2
csendes tag
-
GPSMASTER2
csendes tag
Én epsonban láttam ilyet R220 de az 30e huff .
Számolgattam ezzel a nyomival ez hat patronos az 6* 960 Ft szinesben kb 60 lemez ha
jó saccolom képekkel fedve .
azaz lemez ára + 96 ft / db . És nekem ehez be kellene ruháznos 30e huf ot . És nem
tudom el tudom e adni az office jet et , plusz akkor vennem kell egy scannert külön .
Szerintem az LS melett döntök . Én egyszerre írok néha többet ami egy sorozat ba
tartozik . Havi kb 30-50 darab megy ki nekem max .
Most néztem pesten boltban van LS lemez már 180Ft / db ért . Web áruházban meg 210
Ft / db tokban . -
Aragox
tag
Jogos! Van ahol több, mint a kétszeresét elkérik a szitázott árnak!
Bár hozzátenném, hogy a Verbatim -16x LS valószínüleg vastagtokos kivitelben van, ami önmagában 30 Ft szokott lenni (mármint a tok), ezt levonva az ára csak 159 Ft lesz, aminek a fele 79,5 Ft.
Tényleg nincs senkinek 6310 elektronikája? Megfizetem!! Help nekem, pls... -
norbz
tag
-
ngabor2
nagyúr
a szilikoncső az más. az könnyen megtörik, és nem átlátszó. nekem van/lesz 10/13-as pvc-cső, épp vízhűtéshez. ez lesz a véknyabbik, a blokkokhoz
a radihoz már 16/20-as fog menni.
mi hossz kellene? (természetesen dvdbackuper-nek szól a kérdés, csak Oly hsz-ére válaszoltam, de azóta... mindegy)
-
diablo1984
veterán
úgy értettem, hogy egy lajikus gépében egy procihűtő van és nincs benne +házventi! namármost ha a táp is melegítené a belteret, akkor a proci melegedne jobban is, az alaplapi chip, a vinyókról nem is beszélve! szerintem ezen nincs értelme vitatkozni, mert egy jól szellőző ház és egy átlagos user config között te is tudod, hogy ég és föld a külömbség!
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Vallás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PEAK DESIGN Everyday Sling 6L v2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest