- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
kungzi #52044 üzenetére
Én direkt nem mentem, pedig haver nagyon hívott, de látva a múltkori finnek elleni meccset jól döntöttem.
Legközelebb még a TV-ben sem nézem meg, amíg ez az ember a szövetségi kapitány.
Jól beleválasztott Csányi, pedig hogy mondta, milyen neves külföldi edzőt hoznak, aki az alapoktól építi fel majd a válogatottat.
Gyurcsó Ádám a magyar válogatott szégyene, nem volt egy normális megmozdulása, a Videotonnál még a kezdő közelébe sem kerül, mert csak futni tud, focizni nem. Pintérnél meg kezdő a válogatottba, szégyen az egész, hogy a volt Győri kedvencek Varga, Kalmár, Rudolf, Pátkai és társai játszanak.
Olyanok mint Német vagy Szalai meg meghívót sem kapnak.
Eddig sem voltunk csúcsformában, de a mostani játék kész vicc, az a csoda nem kaptunk egy 6-ost.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest