Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nappali moka a tuzijatek? Ti belehaltatok? Akkor az lett volna a baj, hogy mit bulizik mas, amikor ti meg dolgoztok, ilyenek az emberek, sose jo semmi, mindig csak a rinya megy.
@(#4763) Vladi: minden tiszteletem a tied, de biztos, hogy ti vagytok a jelen ertelmisege? A tuzijatek hangos, ez egy teny. Meg az is, hogy nem lehet nappal elvezni. Lehetett volna ejfelkor is, de inkabb hamarabb lett, de igy se jo.. lasd fentebb.
Nem vagyok egyetemista, mar reg nem. Dolgozo fiatal vagyok, es szeretnem tudni, hogy megis ki finanszirozta a "bulinkat", amitol majdnem szivrohamot kaptatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenMediaVault
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest