- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nappali moka a tuzijatek? Ti belehaltatok? Akkor az lett volna a baj, hogy mit bulizik mas, amikor ti meg dolgoztok, ilyenek az emberek, sose jo semmi, mindig csak a rinya megy.
@(#4763) Vladi: minden tiszteletem a tied, de biztos, hogy ti vagytok a jelen ertelmisege? A tuzijatek hangos, ez egy teny. Meg az is, hogy nem lehet nappal elvezni. Lehetett volna ejfelkor is, de inkabb hamarabb lett, de igy se jo.. lasd fentebb.
Nem vagyok egyetemista, mar reg nem. Dolgozo fiatal vagyok, es szeretnem tudni, hogy megis ki finanszirozta a "bulinkat", amitol majdnem szivrohamot kaptatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest