- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
Pyttawrx #158690 üzenetére
Csatlakozom. Egy rokonommal voltunk több, Magyarországon prémiumnak számító autómárka szalonjaiban - rövidnadrágban és pólóban - és egyik helyen sem bántak velünk lekezelően. Több helyen is maguktól ajánlottak próbautat és készségesen válaszoltak mindenféle kérdésre. Hozzáteszem, végül minden szalonból vásárlás nélkül távoztunk aznap, később ment vissza megrendelni az autót egy nyíregyházi szalonba.
Persze tényleg van egy minimum, de szerintem az annyira úgymond alacsonyan van (tiszta ruha/cipő és általános higiénia)...mert tényleg nem tudható manapság öltözet alapján, hogy ki milyen anyagi körülmények között él.
Pl. akivel a fent említett szalonokban voltam, neki is van mit a tejbe aprítania mégsem öltözik annak megfelelően. Átlag - sportosabb - vonalon mozog. Szerintem ami hozzá tud tenni a jó benyomáshoz hasonló helyzetekben, az az illat. Egy jól megválasztott parfüm sokat segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest