Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Kryczek #13623 üzenetére
Azért hiába ő a hibás, hiába fizet a biztosító, neked nem lesz hónapokig autód + ha nagyon össze zúzza, akkor akárhogy csinálják, nem lesz már az olyan amien volt.
Szóval csak óvatosan ezzel a ráfékeztekkel, amúgy is ebből van a gond, nem kell felvenni a kesztyűt, főleg nem az utakon, nem játék.
-
werszomjas
addikt
válasz
Kryczek #12761 üzenetére
T-mobil 1000ft/100mb, de itt van túlforgalmazás, bár van már 1000féle adatszámláló program, tehát én pl folyamatosan látom hogy állok, ha elérem a határt, lelövöm, bár ilyen talán 1szer volt.
Viszont egyet értek abban, aki okostelefont vesz, ne sajnálja már azt a havi 1000ft-ot, és nem kell ilyenektől félni, hogy megzabálja a pénzét.
a 100mb pedig e-mail-ekre, időjárás, kis netezésre bőven elég.
-
Borosz
őstag
válasz
Kryczek #12699 üzenetére
Szegény srácnál a kárt a tájékozatlanság okozta. Nálam is... Az Optimus 7-est pedig bruttó 30-ért vettem úgy, hogy semmi extra überklasszis előfizetést nem kellett hozzá vennem. Így megérte. Nekem egyelőre nem indokolt a használatnál az állandó adatkapcsolat. De minden más hasznos funkcióját használom. Persze biztosan jobb lenne egy mobilnettel, hogy bármikor le tudjam szinkronizálni az 5 postafiókomat, a három Google naptáramat stb.
Ha tudok annyi plusz pénzt hozni a használatával a cégemnek akkor biztosan megigénylem. Persze az is lehet, hogy már hoztam annyi pluszt.
Aki presztizsként vesz telefont az éretlen és gyerekes. A kisemberek szoktak vagánykodni a cuccaikkal a suliban.
-
sto1911
veterán
válasz
Kryczek #12699 üzenetére
Sajnalom en is, hogy igy jart, de az nem igaz "nem tehet róla hogy bénázott a teló": ROM-ot cserelt a telon, es elfelejtette kikapcsolni utana a mobilnetet. Ez sima user error. De a szolgaltatonal csutkara le lehet tiltani mindenfajta netet. Akinek nem kell, az vegye a faradtsagot, es tiltassa le, megkimeli magat partizezer koltsegtol.
-
_seth_
veterán
válasz
Kryczek #12699 üzenetére
Nincs wifi? Hol nincs ma már?
Vegyük példának Debrecent, külső részeken ahol nincs pláza meg fórum vagy bérházak ott nincs valóban de ott általában laknak az emberek és nem oda mennek szóval ott egy wifi routerrel mindenki elintézi magának amit kell, munkahelyeken, bevásárló központokban, nagyobb volumenű tereken és környékein, iskolákban vagy csak egyszerűen nagyobb épületek környékén pedig van wifi, mindig lehet találni. Nekem eddig még mindig volt wifi ha szükségem volt rá. 100 mb pedig androidnál nagyon kevés.... az hány program is vagy program frissítés? És igaz nekem csa 66 ezres telefonom van de megvettem és köszi magam is el tudtam dönteni, hogy kell-e nekem ilyen vagy sem. Ja és vodás feltöltőkártyás vagyok szóval még csak előfizum sincs (már szerencsére
).
Így is napi minimum 3x frissítek mindent a telefonon, időjárás, hírek, fb, iwiw, mail, szinkronizálok sms-mms-hívásokat a gmailel. Páromnak ellenben van aktív mobilnet előfizuja a 100 megás de neki nincs wifi ellenben fontos, hogy bármikor emailezhessen, kb havi 10 megát forgalmaz összesen de neki szüksége van rá.Mitől jobb egy 9 ezrestől? Szerintem ez így ahogy van hülyeség... mit tud egy 9 ezres? És egy 70 ezres? Még net nélkül is kb lada-ferrari különbség van.
1.4 és TDI sem jó összehasonlítási alap ellenben egy alap golf és egy nagyobb motoros már igen de ha megnézed hazánkban az összes stríítrészer kár alap motoros autókból épül
(Én legalább anno fogtam egy 1.3-as kadettet, megkapott minden gsi külsőséget... majd a futóművét és a motorját is na ez szokott elmaradni általában mindenkinek, gondolom egyértelmű okokból, kissé problémás a művelet).
20 éves 50-es robogó nagyon sok autót otthagy lámpánál
hdanesz: na igen, nem is az a fontos, hogy folyamatosan minden ki legyen használva szerintem hanem, hogy amikor szükség van rá akkor legyen lehetőség a használatára. Amúgy is autóban beépített gps, itthon nem a mobilon fogok netezni hanem inkább a 17" notin, ha direkt úgy indulok, hogy neteznem is kell valahol arra meg ott a 10" netbook, szóval a telefon valóban arra van, hogy amikor épp semmi más nincs kéznél na akkor jól jön
-
-
hdanesz
őstag
válasz
Kryczek #12699 üzenetére
Nekem volt Samsung Wave-em. Nem használtam ki se mobilnettel, sem nélküle. Nem vagyok annyira nethez kötött,h. ne legyek el net nélkül út közben. így is eleget ülök a sz.gép előtt.
Most egy Nokia C3-00-m van. Egyáltalán nem okostelefon, de van benne wifi. Ha nagy ritkán kell valamiért net azt használom. Szerencsére itthon is egyre több helyen van elérhető wifi. Külföldön pedig még jobb a helyzet.
A mai telefonok már olyan sok mindent tudnak, hogy szerintem nincs olyan ember aki 100%-osan kihasználja a tudását. De lehet még 80-90%-ban sem...
Pl. nem hiszem el, hogy valakinek állandóan kell a GPS, az időjárás előrejelző app, az email kliens...stb. stb.Én a Wave-t pl. annak idején a gyönyörű kijelzője és a minőségi felépítése miatt vettem meg. Tessék, kövezzetek meg.
Aztán a 'csoda' elmúlt és rájöttem,h. ugyanolyan telefon mint a többi számomra. Telefonálok, sms-t írok, néha netezek, plusz 1-2 fénykép. Erre pedig bőven jó egy mai középkategóriás telefon is. Sőt...alsóbb is.
A C3-00-val rengeteget szenvedtem mire beállítottam,h. ne akarjon GPRS útján pénzt szedni a számlámról. A telefon topicjában százával állnak az ezzel kapcsolatos hozzászólások. Mindenkinek villog a G vagy épp edge esetén az E betű. Persze akkor még nem szed le pénzt, mégis idegesítő,h. ott villog.
-
qfm
őstag
válasz
Kryczek #12699 üzenetére
Azért egy modern okos telefont szimplán netezésre használni is enyhén szólva pazarlás. Az a mobilinternet csomag amit emlegetsz pedig sajnálatosan csak egy szolgáltatónál érhető el.
Ennek ellenére a másik oldalról sem értem, hogy hogy nem tűnik fel pl. egy androidos telefonnál az adatforgalmi jel, a szinkron jel, és még sorolhatnám. Megvettem, első dolgom volt letiltani a mobilnetet, mert én ott nem vettem mellé netet. Gondolom más is utána olvas hogy mit vesz, szinte minden telefonnál belefutni ilyen tapasztalatokba hogy nem tiltotta le, és mennyi jött ki.
Amúgy napi szinten látok embert iphoneal, akit még soha semmi mást csinálni nem láttunk rajta, csak menüt görgetni, telefonálni, meg smst írni. És talán az az a telefon amit leginkább vesznek a hype miatt, akkor is ha nem kell.
-
wwhy
veterán
válasz
Kryczek #12614 üzenetére
A GPRS egy csomagkapcsolt adatszolgáltatás, amit 100 éve a wap-hoz találtak ki, egyáltalán nem net "csomag".
-
válasz
Kryczek #12373 üzenetére
ez meg privát akart lenni
a telefonos témához:
A vodánál pl ha elhagyod/ellopják/kútba dobod a telefonod és van érvényben lévő hűségnyilatkozatod, akkor szépen betelefonálsz, hogy tiltsák le a kártyát, majd 14 napod van rá, hogy a letiltott kártyát pótoltasd, és minden megy tovább (persze új telót nem kapsz). Amennyiben letiltatod és nem pótolod a kártyát, akkor bontják a szerződésed, kiszámlázzák a kötbéreket, majd ha nem fizetsz akkor eladják külső behajtócégnek a tartozást.
-
simonzé
addikt
válasz
Kryczek #12211 üzenetére
A jogsis kérdésre a válasz lentebb van.
Aki kishitű, ne akarjon motoros jogsit. A józan ész szerint ne legyen jogsija annak, aki a KRESZT sem képes megjegyezni!
A Dacia ügyről meg annyit, hogy az Európai autómárkák között két éve kimagasló, 20% feletti éves növekedést produkál mind kelet, mind Nyugat-EU-ban. Az általad "francia-román szar"-nak titulált Dacia MPV vagy Duster modelljét más logó alatt reális álomautónak is nevezhetnénk, ha lenne halvány fogalmad arról amit beszélsz akkor ezt tudhatnád.
No offense, csak a hülyeség irritál. -
bobace
addikt
válasz
Kryczek #12128 üzenetére
Nem tudom, de nekem egy LG nem rosszabb mint egy Samsung. Főleg az elmúlt pár éveben nagyon egymásra nőttek minőségben is (szerintem). E az LG olyan összerakott teló, hogy a Nokia is irigykedhet, a Motorola meg pl nálam az a kategória, amit már régen se vettem volna meg olyan ratyi...
-
werszomjas
addikt
válasz
Kryczek #12054 üzenetére
Én a FairUse Wizzard 2-vel csináltam anno ilyet, pofon egyszerű és a minőség is jó.
De számtalan program van még, google> dvd to avi
Csak ugye soknál néhány percet enged csak, vagy tesz rá reklám feliratot, vagy csak kókány minőségben dolgozik, úgy rémlik az a fair ilyeneket nem csinál, de már kb 1 éve használtam, nem tisztán emlékszem, de én is sokat kipróbáltam és ez vált be a legjobban.
-
dudikpal
senior tag
válasz
Kryczek #9191 üzenetére
"benne a sok magyar emberrel, akik ugy sem fizetnek semmiért"
Azért ezzel vitatkoznék. Fizetésed 40-60%-át elveszik tőled, minden vásárlásnál az ár 1/4-ét pluszba fizeted szintén adóba, adózol az autód után had ne soroljam tovább.
Itt nem arról lesz szó, hogy inkább nem fizetnek a szolgáltatásért, hanem arról, hogy ha van több ingyenes alternatíva is, miért fizetnének érte? -
werszomjas
addikt
válasz
Kryczek #7718 üzenetére
Szerintem teljesen jó, szerencsére ahogy nézem mindenki off-ba tette a mondandóját a magas röptű témákkal kapcsolatban, tehát igen könnyen kiszűrhető mi az adás vétel és mi a csevegés.
Nekem van egy Kenwood KDC-3031-es autórádióm!
4×45W
Beépítő kerettel
Levehető előlapos + előlapnak megvan a doboza is
Csatlakozóval, tehát csak rádugod és működik isMP3-at nem, de a az írott audio cd-ket olvassa
Hibátlan, kipróbálható.
-
ati012
őstag
válasz
Kryczek #2769 üzenetére
Látnád a Nyír1-i GSM boltosokat. 1 utcába van 3-4 és a legcsóróbb is egy Nissan 350Z-vel jár...
Itt a hideg, aki szeret teázni annak ajánlom:
Akármilyen "green" ; "yellow" tea + egy kis szörp (pl erdei gyümölcsös, bodzás). Nagyon finom leszGumit pedig tessék venni mert nemsoká jönnek a mínuszok.
-
adi mester
aktív tag
A tápok azért nem így működnek.
Ha van egy Noname, és egy márkás tápod, akkor a különbség egyből észrevehető! Csak emeld meg külön-külön a kettőt. Ha megemelted, akkor ne azon kezdj el gondolkozni, hogy a Noname-ból mit hagytak ki, hanem hogy mikor cseréled le a tápodat!Egy Noname táp jó ha 65%-os hatásfokkal teljesít, még a márkásabb tápok 75-80% illik hogy teljesítsenek. 400W esetében pedig igenis sokat jelenthet az a +15%.
Ráadásul ha elpukkan a tápod, akkor kisebb a valószínűsége, hogy megöli a konfigod alkatrészeit (alaplap + vinyó + ram + vga ami érintettebb)...
De ez már tényleg tápos topik...
Szerk.: Nem kell valakinek 2 db 400W-os Narancsmatricás Codegen
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Egy óra, két rendszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest