Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
RexpecT #30267 üzenetére
Elhiszem, hogy van létjogosultsága 10-20k értékben max.
Az üzemidő pedig annak a függvénye, hogy mire használod, mennyi programod van feltelepítve, wifi és egyéb megy -e, milyen a fényerő... Lehet ezek a kütyük is bírnának annyit, ha vissza lennének butítva ebook reader szintjére.
-
aldebaran
addikt
válasz
inkubator #30227 üzenetére
Én most vettem ilyet 58k-ért: http://www.mobilx.hu/laptop/tablet/tablet-hu/wayteq-xpad-100-android-tablet.html
És ezzel nemcsak könyvet olvasok, játszok, net+flash oldalakkal... stb.
Én is gondolkoztam olcsóbb kütyüben, de ez simán megéri. Itt pedig kiváló hozzá a támogatás: [link]
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
Vasárnap milyen üzlet van nyitva Debrecenben, ahonnan ezt tudnám megvenni?
-
aldebaran
addikt
Én Fujitsu-Siemens Amilo La1703-hoz keresek akksit. Ha lehet, újat. Vagy debiben hol lehet kapni hozzá?
-
aldebaran
addikt
4e Ft. alatt van valakinek jó wifi routere?
Priviben várom az ajánlatokat.
-
aldebaran
addikt
Ha van Debrecenben valakinek ingyen elvihető békés halacskája (nem guppi), vagy növénye, esetleg teknőse, szívesen fogadom.
Természetesen elmegyek érte.
-
aldebaran
addikt
válasz
werszomjas #28509 üzenetére
A tecskóban kívül az üzletsoron előhívják.
-
aldebaran
addikt
válasz
Drughi #28064 üzenetére
Megértem érzéseid az MM-el kapcsolatban.
Ismerős visszavitte a vadi új laptopját, hogy rossz az aksi (még soha be nem kapcsolta, mert nálam volt, hogy telepítgessek... stb.). Erre az MMben vártak 3 hetet, hogy utána az egész laptopot elküldjék németbe a gyártóhoz, mert rossz az akksi.
Németből 1 hete jön folyamatosan vissza...
És még mindig nincs nála a laptop.
Ezek után megfogadtam, hogy nagy értékű cuccot onnan soha.
-
aldebaran
addikt
válasz
dvdbackuper #27924 üzenetére
Igazából nem értek hozzá. Csak lenne itt néha pár vezeték (fejhallgató hosszabbító... stb) amit néha megforrasztanék, mert a ragasztásos kókányolásból elegem van...
Meg használtan inkább vennék pár száz forintért, mint vadi újonnan.
-
aldebaran
addikt
válasz
dvdbackuper #27916 üzenetére
Én azért sokkal olcsóbban gondoltam...
Pl:
[link] -
aldebaran
addikt
Továbbra is keresek, ha van valakinek, forrasztópákát.
-
aldebaran
addikt
Van valakinek olcsón eladó forrasztópáka ónnal Debrecenben?
-
aldebaran
addikt
válasz
PindurAnna #27536 üzenetére
Szerintem adj legalább 3 választási lehetőséget, mert aki a doktoriját írja az országházból, max az nyomná ezekre a kérdésekre fejből a válaszokat. -- Én neki se kezdenék --
-
aldebaran
addikt
Nem akar valaki most jönni fényképezni fákat, őszi tájat... stb?
-
aldebaran
addikt
válasz
Chesterfield #27168 üzenetére
Tóci szintén digi telefon szar... bár már pár napja ilyen...
-
aldebaran
addikt
válasz
elfelejtette #27056 üzenetére
-
aldebaran
addikt
válasz
werszomjas #27034 üzenetére
Nekem ilyenem van és egy beltéri antenna. Panelban lakom, szóval eléggé le van árnyékolva. Ha a lakás bizonyos részén átmegy valaki, akkor elmegy az adás, de egyébként annak épp elég, hogy az x-faktort
megnézze a család, meg az asszony a barátok köztöt, mert mást nem nézünk.
-
aldebaran
addikt
válasz
The Bachelor #26468 üzenetére
A tesco vagy cora-nak a külső során van sok bőrkabát. Ott nézegetted már?
-
aldebaran
addikt
válasz
br.rak #26191 üzenetére
Mert az spdif kimenetet ennél lenne a legkönnyebb beállítani, mindezek mellett alacsony proci terheltség jellemzi. Már próbáltam sokmindent, de ez tudja azt, hogy nem konvertálgatja a hangot, csak simán átadja az erősítőnek. De most valamiért az ac3 dekóder nem indul el vele.
-
aldebaran
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha bsplayer-el játszok le filmet, akkor hogy kell megcsinálni, hogy a feltelepített ac3 hangkodeket használja? A beállításoknál az van megadva, de az istennek se akarja az igazságot...
Előre is köszi a segítséget. -
aldebaran
addikt
Einstein vs Howking -hoz egy vélemény:
-
aldebaran
addikt
Nah, jó, a csillagászati cikkeket még elolvasgatom.
Például ezeket is:
Lehullt a lepel a fekete lyukak természetéről
Ez meg fizika és csillagászat egyben:
Létezik a féregjárat - sorra dőlnek meg a fizika törvényei -
aldebaran
addikt
válasz
elfelejtette #26034 üzenetére
Hát én tök kocka lettem...
Régen érdekelt a csillagászat, de valahogy unalmassá vált... -
aldebaran
addikt
válasz
elfelejtette #26028 üzenetére
Tök jó, hogy itt ilyenről is lehet társalogni. Köszi az infót ismét.
-
aldebaran
addikt
válasz
elfelejtette #26017 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
aldebaran
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a keleti égbolton az a fényes csillagnak látszó égitest, az melyik bolygó?
-
aldebaran
addikt
Hogy lehetne Pestről lehozatni valamit, ha nincs ismerős, aki hozná?
-
aldebaran
addikt
Én kb 5-6 éve 800Ft/ó-ért adtam matekból, fizikából, informatikából órát. Szerintem 1k Ft./ó az jó ár.
-
aldebaran
addikt
Cybertrone; qfm => Köszönöm a válaszokat.
Ezek a médiamárktos fickók megint nem tudnak semmit.
-
aldebaran
addikt
Most azt hallottam, hogy a vadi új laptopnak (packard bell) az aksiját ki kell sütni (akár 50%os töltöttségnél) miután hazahoztam a MMból, majd utána kell elkezdeni 8 órán át tölteni.
Ha ezt nem csinálom, utána nem fog tölteni az aksi.Ez tényleg így van?
-
aldebaran
addikt
Ti vettetek már vadiúj laptopot mediamarktból?
Azt találták ki az eladók, hogy ha kihozom onnan és ha nem merítem le egyből az aksit, hanem előbb hálózatról használom, akkor természetes, hogy nem tudom feltölteni utána.
Tényleg ilyenek dolgoznak ott??
-
aldebaran
addikt
válasz
fenergie84 #25157 üzenetére
Péntek van és jó idő. Kijön ilyenkor az emberen az idegzsába.
-
aldebaran
addikt
Na, megint egy durrantgatós nap....
-
aldebaran
addikt
válasz
diablo1984 #24928 üzenetére
aha [link]
-
aldebaran
addikt
Itt debiben kitől és mennyiért lehet olcsón írható dvd-t venni?
-
aldebaran
addikt
válasz
ng0ofy #23960 üzenetére
a neten a win7 home izé 26e-be kerül. Mind1, majd megnézem, mi van a gépen.
De akkor sem értem, ha egy laikusnak adnak el egy gépet, miért nem mondják el normálisan, hogy mi van rajta? Ha próbaverziós program, akkor azt.
Az meg hogy licenc díj, vagy sem az annak a szempontjából szerintem mind1, aki élete első számítógépét most veszi meg és még soha sem használt ilyesmit. Csak mondják meg neki, hogy kell -e neki a gépre az a szoftver, vagy sem és mi lesz a költségvonzata, milyen időközönként. De ezt sem teszik meg!
-
aldebaran
addikt
A médiamarktban ismerős vett egy laptopot és azt mondták neki, hogy mentsen le minden progit, ami rajta van, mert azok jogtiszták és ha vírus vagy újratelepítés van, akkor meglegyenek.
WTFTényleg így adnak egy laptopot? Nem kéne a programok eredeti dvd-jét odaadni a hivatalos kóddal?
meg hogy mentse le? szegény nem ért egy mukkot se hozzá. milyen hozzáállás ez? Én tudok az egész rendszerről mentést csinálni, meg visszatenni, de akkor is.
-
aldebaran
addikt
válasz
lorcsi #23858 üzenetére
A Vörösmarty-st kérdeztem, nem foglalkoznak, vagy nem szívesen foglalkoznak 7 évnél fiatalabbakkal
@(#23860) lorcsi Itt aztán nem találok meg semmit.
@(#23861) csapee azért a harcművészet és a fegyelemre nevelés köszönő viszonyban sincs sajnos egyik iskolával sem.
-
aldebaran
addikt
Tócóskertben tudtok valami jó karate edzést 5 éves gyerkőcnek? (szoboszlói úton van, tudom, de közelebbi kellene)
-
aldebaran
addikt
válasz
clarlet167 #23551 üzenetére
és @patex1983 köszi a válaszokat. Mondjuk régen is és most is a plazma vásárlástól mindig a fogyasztása, melegedése és a beégése az ami visszatartott a vásárlásától.
Ezen a samsung ps50c6900 3D plazma: 175.000 Ft gondolkodom... -
aldebaran
addikt
Ezeknél a plazma tévéknél még mindig megvan a beégés?
-
aldebaran
addikt
válasz
_seth_ #23099 üzenetére
Sokszor a munkáltatók eltúlozva írják ki a követelményeket. Én is amikor jelentkeztem jelenlegi munkahelyemre, láttam egy hirdetést. Beadtam az önéletrajzom, aztán megláttam a másik hirdetést: 20x több minden kellett az állás betöltéséhez e szerint. Be se adtam volna, ha a 2. hirdetést látom meg előbb. De szerencsére, nem így történt.
Szóval, ha van egy álláshirdetés, be kell adni az önéletrajzot. Ezért még senkit sem vágtak nyakon.
-
aldebaran
addikt
Ja, hangrobbanás. Miért is kellene utána repülőgép hangot hallani?
-
aldebaran
addikt
Abban tudnátok segíteni, hogy ha a műanyag nyílászárót rosszul szerelik be, a beszerelő cég pedig nem hajlandó kijavítani, hova lehet fordulni?
-
aldebaran
addikt
Van még valakinek eladó Olympus 70-300-as zuiko obija? Ha igen, írjátok meg priviben, hogy mennyiért. Nem vagyok anyagilag nagyon eleresztve, de ha valaki jó árat mond, megveszem.
-
aldebaran
addikt
Vennék Fujitsu Siemens Amilo LA1703 akksit, ha lehet, újat és minél olcsóbban...
-
aldebaran
addikt
Olcsón tud valaki digitális órát világító számokkal? (az nem jó, ahol a háttér világít)
Valami ilyesmi kellene. A hőmérő nem fontos.Vennék még régi laptopot nagyon olcsón.
-
aldebaran
addikt
1-2 GB-os SD kártyát telefonba árul valaki olcsón?
-
aldebaran
addikt
Vennék ócsón wifi routert.
Most van egy vezetékes routerem, aminek az egyik portjába akarom bedugni a wifit. Ez megoldható elképzelés szerintetek? A wifi routerben mit kell majd beállítani? Ha valaki csinált ilyet, akár ide, akár privibe leírhatná.
-
aldebaran
addikt
válasz
JohnyBlue #20506 üzenetére
Szerintem legkönnyebb diákmunkára oda menni, ahol a szülők dolgoznak, vagy ahol ismerős van. Anno én is diákmunkáztam a fürdőben 1 hónapot. Azért annyit, mert azt mondták, hogy más is tudjon menni. Kaptam egy kis pénzt, amit elvertem hülyeségre, de láttam, hogy nem is olyan sok az a pénz, amit így megkeres segédmunkával az ember. De persze jó előre le kellett foglalni az időt. Mondjuk az is pozitívum volt, hogy ingyen mentem a fürdőbe.
Aktív témák
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest