Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
aldebaran
őstag
Én kb 5-6 éve 800Ft/ó-ért adtam matekból, fizikából, informatikából órát. Szerintem 1k Ft./ó az jó ár.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Hogy lehetne Pestről lehozatni valamit, ha nincs ismerős, aki hozná?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a keleti égbolton az a fényes csillagnak látszó égitest, az melyik bolygó?
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz elfelejtette #26017 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
aldebaran
őstag
válasz aldebaran #26025 üzenetére
Bár itt ezt írják:
Mars: Előretartó mozgást végez a Rák, majd az Oroszlán csillagképben. Éjfél után kel, hajnalban látható a délkeleti égen. Fényessége 1,3m-ról 1,1m-ra nő, látszó átmérője 5,2"-ről 5,9"-re változik.
-
aldebaran
őstag
válasz elfelejtette #26028 üzenetére
Tök jó, hogy itt ilyenről is lehet társalogni. Köszi az infót ismét.
-
aldebaran
őstag
válasz elfelejtette #26034 üzenetére
Hát én tök kocka lettem...
Régen érdekelt a csillagászat, de valahogy unalmassá vált...Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Nah, jó, a csillagászati cikkeket még elolvasgatom. Például ezeket is:
Lehullt a lepel a fekete lyukak természetéről
Ez meg fizika és csillagászat egyben:
Létezik a féregjárat - sorra dőlnek meg a fizika törvényeiGandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Einstein vs Howking -hoz egy vélemény:
-
aldebaran
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha bsplayer-el játszok le filmet, akkor hogy kell megcsinálni, hogy a feltelepített ac3 hangkodeket használja? A beállításoknál az van megadva, de az istennek se akarja az igazságot...
Előre is köszi a segítséget.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz br.rak #26191 üzenetére
Mert az spdif kimenetet ennél lenne a legkönnyebb beállítani, mindezek mellett alacsony proci terheltség jellemzi. Már próbáltam sokmindent, de ez tudja azt, hogy nem konvertálgatja a hangot, csak simán átadja az erősítőnek. De most valamiért az ac3 dekóder nem indul el vele.
-
aldebaran
őstag
válasz The Bachelor #26468 üzenetére
A tesco vagy cora-nak a külső során van sok bőrkabát. Ott nézegetted már?
-
-
aldebaran
őstag
válasz SocketA #26963 üzenetére
1000000 % (hány nullát írjak? )
Épp tőtöm a samsungomat. Miattad átrakom a töltőt a blackberry 9700-ba...
Jé és tölti Bár most usb-ről töltöm -ami az esetek 99%-ban így történik. De a hálózati tőtő is jó.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz werszomjas #27034 üzenetére
Nekem ilyenem van és egy beltéri antenna. Panelban lakom, szóval eléggé le van árnyékolva. Ha a lakás bizonyos részén átmegy valaki, akkor elmegy az adás, de egyébként annak épp elég, hogy az x-faktort megnézze a család, meg az asszony a barátok köztöt, mert mást nem nézünk.
-
aldebaran
őstag
válasz elfelejtette #27056 üzenetére
-
aldebaran
őstag
válasz Chesterfield #27168 üzenetére
Tóci szintén digi telefon szar... bár már pár napja ilyen...
-
aldebaran
őstag
Nem akar valaki most jönni fényképezni fákat, őszi tájat... stb?
-
aldebaran
őstag
válasz PindurAnna #27536 üzenetére
Szerintem adj legalább 3 választási lehetőséget, mert aki a doktoriját írja az országházból, max az nyomná ezekre a kérdésekre fejből a válaszokat. -- Én neki se kezdenék --
-
aldebaran
őstag
Van valakinek olcsón eladó forrasztópáka ónnal Debrecenben?
-
aldebaran
őstag
Továbbra is keresek, ha van valakinek, forrasztópákát.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz dvdbackuper #27916 üzenetére
Én azért sokkal olcsóbban gondoltam...
Pl:
[link]Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz dvdbackuper #27924 üzenetére
Igazából nem értek hozzá. Csak lenne itt néha pár vezeték (fejhallgató hosszabbító... stb) amit néha megforrasztanék, mert a ragasztásos kókányolásból elegem van...
Meg használtan inkább vennék pár száz forintért, mint vadi újonnan.
-
aldebaran
őstag
válasz Drughi #28064 üzenetére
Megértem érzéseid az MM-el kapcsolatban.
Ismerős visszavitte a vadi új laptopját, hogy rossz az aksi (még soha be nem kapcsolta, mert nálam volt, hogy telepítgessek... stb.). Erre az MMben vártak 3 hetet, hogy utána az egész laptopot elküldjék németbe a gyártóhoz, mert rossz az akksi. Németből 1 hete jön folyamatosan vissza... És még mindig nincs nála a laptop. Ezek után megfogadtam, hogy nagy értékű cuccot onnan soha.
-
aldebaran
őstag
válasz werszomjas #28509 üzenetére
A tecskóban kívül az üzletsoron előhívják.
-
aldebaran
őstag
Ha van Debrecenben valakinek ingyen elvihető békés halacskája (nem guppi), vagy növénye, esetleg teknőse, szívesen fogadom. Természetesen elmegyek érte.
-
aldebaran
őstag
4e Ft. alatt van valakinek jó wifi routere?
Priviben várom az ajánlatokat.
-
aldebaran
őstag
Én Fujitsu-Siemens Amilo La1703-hoz keresek akksit. Ha lehet, újat. Vagy debiben hol lehet kapni hozzá?
-
aldebaran
őstag
Vasárnap milyen üzlet van nyitva Debrecenben, ahonnan ezt tudnám megvenni?
-
aldebaran
őstag
-
aldebaran
őstag
válasz inkubator #30227 üzenetére
Én most vettem ilyet 58k-ért: http://www.mobilx.hu/laptop/tablet/tablet-hu/wayteq-xpad-100-android-tablet.html
És ezzel nemcsak könyvet olvasok, játszok, net+flash oldalakkal... stb.
Én is gondolkoztam olcsóbb kütyüben, de ez simán megéri. Itt pedig kiváló hozzá a támogatás: [link]
-
aldebaran
őstag
válasz ng0ofy #30245 üzenetére
Még nem láttam élőben ebook olvasót, de így távolból sem éri meg az árát, ha egy kicsivel többért már ezerszer többet tudó eszközt vehetek. A fényerőn, meg kontraszton lehet mindenhol állítani.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest