- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
petiwr
senior tag
Valakinek van eladó SATA3 3.5 ös Winyó eladó 320 GB tól felfele érdekel 1 TB ig.
-
pockhome
senior tag
nem tudjátok a sprinter futár mikor szokott meérkezni? azt írják munkaidőben, nekem 11 előtt kellene csak ezt efelejtettem beleírni a kommentbe
-
Borosz
őstag
C2D 1800Mhz E4300 proccért mennyit érdemes adni?
-
ServerWorks
aktív tag
Heti EFOTT VIP bérlet ha érdekel valakit... irjon! Még ma :-) 0. nap van... holnaptól indul a pörgés
-
Csöves
őstag
-
Potib
tag
Üdv!
Eladó:
- LOGITECH WebCam C270 HD 720p
- 2 féle haspad (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő)
- 2db 1kezes tárcsás súlyzó
- 2 használt forgószék
- ElőszobafalÉrdeklődni privátban
-
Blabcsi
senior tag
Eladó / cserélhető dolgaim:
Nokia kiegészítők és képek róluk.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Járóka is van 1 és még 1 képpel.
Whirlpool AWE 2214 alkatrészei
Valamint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
Jöhetnek a privik.
-
xuldar
addikt
Videókártyán történő kondicserével foglalkozik valaki, vagy tudtok ajánlani valakit? 3db felpúposodott a tápcsatlakozó mellett. Köszi.
-
Jamby18
senior tag
válasz
inkubator #49161 üzenetére
Okés, mehetünk csapatban is!
Deb-Józsa nem nagy szám, kinntvagy egy 10 perc alatt aztán jöhetsz is vissza, bár most 2 napja inkább lekanyarodok a harstein kertek felé és visszajövök a szántás mellett ki a faiskolához, onnan meg vissza keróút.
Van még egy haverom aki jó útvonalakat ismer, ő sem ér most rá, egy jót nem keróztunk már vagy 2 hónapja, néha jól kezdődött, csak elkapott az eső.
Voltunk Mikepércs fele, Vekeri tó, fancsikai tározó-kilátók, pallag, 1 hónapja nem láttam a most épülő elkerülőt se, na oda sajna nem tudom hogy kell kimenni mert a temető fele mentünk ahol sokan futnak, de sok kanyar volt az erdőben, nem emlékszem.
Sámsonig van keróút a csapókerttől, mikor ott volt kertünk kijártunk biciklivel azóta nem tudom mennyit romlott az állapota.Ayg0
Mehetünk!Be van jelölve a Debreceni Critical mass gmail-en, ott szoktam látni mindig írják a Nyíregyi vonalat. Debrecen-Tiszaújváros na az komoly, 1,5 évet dolgoztam a jabilba ott, haverommal sokszor szóba jön ki kéne kerózni, mondjuk Böszörmény, Görbeháza megállással. Viszont én sima MTB-al megyek, szerintem neked outid van akkor ha ennyit mész.
-
ServerWorks
aktív tag
Sony 72cm -es Trinitron képcsöves TV, távirányító nélkül elvihető valami baráti összegért! Természetesen jó/működő képes készülék. (Plazma váltás miatt feleslegessé vált) Érdekel valakit? Jobb minőségű italt is beszámítok és/vagy 2.5" hibátlan 100/100-as SATA winchestert!
új - HP 4GB (2x 2GB DDR3 1333MHz) SODIMM azaz 2db notebook/laptop memóriamodul eladó vagy elcserélném 2x 2GB DDR2 800MHz asztali memóriára!!!
-
törölt tag
Hol lehet a városban venni Rubik kockát?
-
wwenigma
Jómunkásember
---------------------> Eladó cuccaim <---------------------
IBM SurePoint 4820 2GB touchscreen
INFORM Guard LCD 650VA UPS - Szünetmentes táp
Intel P4 2,8GHz/1G DDR1+VGA+monitor - komplett gép
LG GT540 mobiltelefon (vodafone)
Soltek SL65-KV2 P3 alaplap + 1GHz coppermine proc + 768MB SDCsere érdekel / beszámolok vodafonos Galaxy Mini II készüléket.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Jamby18 #49146 üzenetére
én nagyobb utakra szoktam menni, kb 120-150km-t. múlt héten Debrecen-Nyíregyháza volt (~126km) Ezen a héten még nem tudom hova/merre, de valószinűleg Debrecen-Tiszaújváros lesz oda-vissza. Ha van kedved dobj egy pü-t.
Ha nyugisan akarsz kerózni, 60-70km-t ajánlom ezt vagy ezt. De több laza útvonalat is találni pl Martinka felé (katt) vagy egyszerűen csak a Hortobágyig meg vissza. (~80km). Hajdú-Bihar jó hely ebből a szempontból, de vannak utak amiket kerülni kell, mint a 4-es (mindkét irányban), vagy a 471-es (Hajdúsámson felé) és a bicikliútja (minősíthetetlenül sz*r).
A 48-as Vámospércs felé kellemes, nem sodornak le, nem dudálnak rád, nincs eszeveszett forgalom, 33-as újszintén jó, másokkal ellentétben nekem a 35-ös úttal sincs bajom, bár tény, hogy időnként necces a nagyvasak miatt, de eddig zéró negatív tapasztalat. Azt hiszem mindent leírtam, de ha van kérdés ne tartsd vissza. -
Scoobyka
addikt
Amilo mini u3520 aksit keresek megvetelre 100%osat...valamint aki tud egy helyet Debrecenben vagy Nyiregyen ahol foglalkoznak aksi felujitassal szoljon ha tud.
Koszonom a segitseget elore a phs kozosegnek
Pmben is lehet zargatni -
Plavix
tag
Eladó apróságok, és ha venni szeretne valaki 2+1 félszobás, 8. emeleti Fényesudvar-i, mért fűtésű lakást, szíveskedjen jelezni!
-
adorjant
őstag
aztán majd hallgatjuk,hogy "csak félig volt erôszak bíró úr,én benne lettem volna"
azért szerintem 39 fokban nem kell hosszú ujjú ingben tetszelegned a hölgyeknek
-
ServerWorks
aktív tag
Sony 72cm -es Trinitron képcsöves TV, távirányító nélkül elvihető valami baráti összegért! Természetesen jó/működő képes készülék. (Plazma váltás miatt feleslegessé vált) Érdekel valakit? Jobb minőségű italt is beszámítok!
+ beszámítok 2.5" SATA HDD-t is
-
giigz
veterán
Bármilyen helyre megy valaki, szerintem is jó dolog kiöltözni, persze egy bizonyos keretek között.
(Mit kapnának, pohár szmokingban menne
) Aki elegáns, tiszta ruhában van, arra jó ránézni, komolyabban is veszik, mint aki pólóban megy oda. Persze egy elegánsabb fekete póló sem rossz egy farmerrel. Na mindegy SUIT UP
-
pohár
félisten
válasz
blasko92 #49162 üzenetére
na jó, de nekem Nádudvarról elég bajos kiöltözve... és akkor még ebben a pusztulat melegben várjak a buszra, a buszon átissza a jó ganészagot az ingem (meg ott is megizzadok mint a kutya), és akkor csurom vizesen, jó szaggal menjek interjúra... mint valami rossz csöves
a két HR-es punát ne tudd meg hogy megtöcskölném, atyavilág
-
blasko92
őstag
A HR-es suncikat meg kell töcskölni, és akkor már lesz protekciód
daa-raa szeritem a megjelenés igen is sokat nyom a latba. Ha valaki kiöltözik, akkor látják rajta, hogy komoly ember, komoly szándékokkal. Nem mackónadrágba, meg napszemüvegbe kell menni (a bálban úgy nyomják
legalábbis a mi környékünkön )
És ennyit a leendő munkavállaló is megtehet, hogy felhúzza az ünneplős gúnyáját, amire egész életében spórolt
Én is kiöltöztem, pedig forgácsoló üzembe mentem.
-
lakisoft
veterán
Keresek 256Mb-s vagy afeletti AGP-s VGA-t. Bármilyen ajánlat érdekel.
-
törölt tag
válasz
zolikaDB #49153 üzenetére
Esélyegyenlőségről még nem hallottál? Ha kiírják, hogy jogsi kell a sofőri munkához, az már diszkrimináció.
pohár: Soha nem is öltöztem ki ilyen alkalmakra. De ahogy emlékszem az NI-os tesztírásra és interjúra, mások sem. Eleve a másik fél is munkaruhában volt. És nem zongoristák intézték a dolgot, hogy frakkban jelentek volna meg.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Cybertrone #49151 üzenetére
Ezt nem értem... A mondatot. Mindössze pár órát melózott nálatok vagy a törött kocsit javítgatta órákig? Mondjuk, aki olyan embert vesz fel, h nincs jogsija és teherautón kell melózni, az balfék...
-
törölt tag
ez ilyen komoly hely, vagy a munka az, hogy teszt meg interjú?
nem tudják könnyebben eldönteni kiket vegyenek fel?
(#49150) daa-raa azt nem láttam, csak jelentkeztem én is vagy 2 hónapja service desk vagy milyen munkára, fel is hívtak, hogy 1 hét múlva felhívnának angol nyelvi interjúra. mondom miért nem most? mert akkor ér rá a kolléga, na mondom remek
előtte megint hívtak, hogy kollégának sürgős dolga akadt, 1 hét múlva hívnának ha nem baj
azóta is hívnak...
-
jlali83
csendes tag
Sziasztok. Elado Sony Vaio laptop.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Látott valaki Debrecenben valahol lámpafestéket, méghozzá piros színben? Már voltam egy pár festékboltban, illetve a Tescoban és Corában, de nem találtam sehol.
-
Jamby18
senior tag
Vannak itt akik aktívan, hobbi szerűen kerózgatnak? Szívesen csatlakoznék mint magányos farkas, haverom beteg így egyedül vágok neki minden nap. Józsa, város-bicikliutak, panoráma út, ilyesmi.....Nem 13h-kor, hanem 5 után, vagy szürkületben szoktam én is menni.
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #49140 üzenetére
a tesztírás megvolt, ezen a héten majd szólnak hogy mi van... vagy jövő héten, mindkét HR-es sunci mást mondott
ha e-mail jön, akkor szopó, ha telefonálnak, akkor azért hívnak, hogy időpontot egyeztessünk interjúra... csodás lesz ebben a 45 fokban a napon bóklászni farmerban meg hosszúujjú ingben
főleg míg Nádudvarról beérek, a ruha rám fog rohadni, csinos leszek mire kivergődök az NI-baLara... nézd meg a BL-om mikor voltam utoljára játékban
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #49140 üzenetére
ááá, ez a hét kilőve neki, duplaXP hét van
A munka megvár
-
drater
tag
keresek férfi 26 os bicikli vázat. Akinek van eladó az dobjon egy PÜ-t.
-
inkubator
aktív tag
SZÉP kártyát kínai étteremben valahol nem fogadnak el Debrecenben?
-
tib-bee
tag
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #49133 üzenetére
Most már magamnak is vennék egyet
-
Laraxior
titán
Közkívantra, mivel ilyen jól fogy
Xbox 360-at keresek megvételre. Azonnal. Legkésőbb a héten.
Elvárások ugyanazok, leginkább a vásárlás utáni pár napos garancia
HDMi, doboz, kellékek, jasper alaplap, 2 kontroller...blabla -
Peet210
őstag
Van pár eladó Nokia 6300.
Kép.
T-Mobile függő, gari nincs, zsebkopott állapot, csak telefon és töltő.
3 működik egy hibás (akksi halott, kijelző plexi repedt).
Akinek kell van hozzá 2 bontatlan headset is. -
Nooki
tag
Eladó PC + TFT monitor
PC:
Asus P5g41-MLx lap
Poci: P4 Dual Core 2140 2*1.6GHZ
Memória: Kingmax 1GB DDR3 1333MHZ
Merevlemez: 2*80GB Seagate Sata
LG DVD-RW
Lenovo A55 tower ház
350W tápegység+ Acer AL1511 15" TFT monitor
30e Ft
-
Oliverda
félisten
válasz
Cybertrone #49125 üzenetére
Olyanok nincsenek...sajnos.
-
Engineer086
Modder
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Van itt olyan aki a következő néhány napban (vagy bő 1 hétben) Debrecenből BP-re fog menni?
-
havast
aktív tag
-
torcsrent
tag
500 GB Western Digital Green Sata II merevlemez eladó
Hibátlan, 100/100-as
12500 -
Big_Leslie
tag
Sziasztok.
Van pár külső vinyóm új fekete színben
2,5" USB3.0 500GB Platinum és Toshiba márkában. 17eft érd.pü-ben üdv L.
-
pohár
félisten
vegyetek valamit, hátha jobban el tudjátok viselni a nyarat
Tissot, Mido, Police, Swatch, Casio, Gant, Orient, Atlantic, Tag Heuer, és egyéb márkájú órák a boltinál kedvezőbb áron kaphatók!
Hivatalos garancia, forgalmazó által lepecsételt garancialevél jár minden órához, és akár már két nap alatt kézhez kapod!
Akár ő is a tied lehet:
pár megmaradt óra:
Certina DS C-Class - 65e
Certina DS PODIUM TITANIUM - 75e
Certina DS PODIUM - 55e
Certina DS PODIUM GENT AUTOMATIC - 95e
Casio WAVE CEPTOR WVQ-600DE-7A bőrszíjjal - 50e
-
Daniel Alves
őstag
Olcsó TFT monitort keresek.
17-es vagy 19-es méretben! -
Salex1
őstag
Keresek valakit aki tudna csinálni egy kert-kaput. Zártszelvényből ill. laposvasból kellene hegeszteni, anyaggal együtt. 1,8m x 2,7m méretben... Ha tudtok ajánlani ilyen embert, ne habozzatok!
Aláírásomban lévő gép legjobb ajánlatért vihető
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó apróságok a fiók mélyéről. . Részletesebben.- Sharkoon Vibe-Fixer III [HDD rezgéscsillapító - beépítő keret]
-
fasterware
aktív tag
Hirdetéseim:
Coolink GFX Chilla
Radeon HD 4850 512MB 256 bit
XBOX360 játékokat vennék
Vov Digital dvd-993R
Pure + Lego Batman ( új, fóliás ),Banjo Kazooie: Nuts & Bolt ( Bundle játékok ), PGR3
Eredeti, Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines
Xigmatek cpu lefogatót keresek
Privátban lehet érdeklődni -
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Elérkezett a "lomtakarítás" idejeAz alábbi 2 dolog 1 üveg JimBeam-ért elvihető (3-4k)
LG házimozi erősítő. Nem tudom mi baja nem is érdekel de aki szeretne vele foglalkozni annak ideális. (lehet csak minimális baja van)
HA másnak nem de mini HTPC építőknek ideális, aki szeretne faragni fúrni!Kormány minden kiegészítőjével bla bla bla.... Ez tökéletes állapotban van...Ha jól tudom nem csak PC-hez hanem PS2 illetve PS1hez is jó.
Jövőhét péntekig tartogatom őket utána kuka.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Kb. egy hetes Genius SP-HF500 hangszóró valakinek?
5ezer ft. Gari, doboz, papír, hibátlan, fóliázott állapot. -
lakisoft
veterán
válasz
Antimatrix #49104 üzenetére
Nekem van egy 120Gb-s Mikor hol? csak az enyém PATA
.
-
fenergie84
addikt
válasz
Bjørgersson #49100 üzenetére
thx
Már írtam is neki -
Big_Leslie
tag
Akciós pen drive Agfa 16 GB-os
USB memórastick
Kompakt, könnyű, hordozható adattároló
"Plug & Play"
Memória kapacitása: 16 GB
Magas adatbiztonság és hosszú élettartam
Boot-up funkció
Kompatibilitás: Windows ME / 2000 / XP / Vista / Mac 9.2 vagy magasabb / Linux kernel 2.4 vagy magasabb
Magas adatátviteli sebesség
Méretek: kb. 57 mm (Sz) x 16 mm (H) x 7 mm (D)4ef/db érd.pü.ben üdv L.
Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max