- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Aktív témák
-
BaLinux
tag
Kiderítettem hogy neked a Tulip driver kell a hálókártyádhoz, ha eddig nem tudtad volna. :)
Nem tudom, lehet hogy elrontottad, de ez most mind1.
Két kérdésem van:
1) milyen verziójú kernel van a floppyn (az aktuális futó kernel verzió: ''uname -a'')
2) milyen verzió(k) van(nak) a vinyón
Ha a vinyón több fajta van (a /boot könyvtárban több vmlinuz-* file van), akkor a másikat is meg lehet próbálni. Ha nem, akkor egy ''előre fordított'' kernelt kellene felrakni, a legfrissebbet ami a CDn fenn van.
Igen, talán ez a legegyszerűbb módszer. A dselect nevű programmal lehet csomagokat válogatni, de szvsz igen felhasználó-ellenséges. :)
Tehát bebootolsz, és felteszed a cdről a legfrissebb image-t. Ezt úgy lehet, hogy megkeresed egyáltalán milyen image-ek vannak:
''apt-cache search kernel-image''
majd a listából kiválasztasz egy 2.4.x-est ami a procidhoz való (K7) és a legújabb és ''apt-get install <talált csomag neve>''
Talán ez megteszi, de én mindent netről installálok (több 100 megák), így nem tudom mik vannak a CDn.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest