- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
papagaj
csendes tag
-
papagaj
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az
ftp://ftp.fsn.hu/pub/CDROM-Images/debian/3.1_r1/i386/iso-dvd/ - ról akartam letölteni a debiant DVD image formátumban. Azt az érdekes jelenséget tapasztaltam, hogy ha internet böngészővel nyitom meg ezt a helyet, akkor az ott található két image file mérete kb 4 gigabájt, amennyinek lennie is kell. Viszont ha ftp klienssel nyitom meg ugyanazt a könyvtárat, a két fájl mérete csak 393 illetve 134 megabájt! És ezek tényleg csak valami CD-nek az image-i. Két különböző ftp-klienssel is megnéztem, tehát biztos nem az ftp program rossz.
Egyébként pontosan ugyanez a helyzet akkor is ha az ftp://ftp.hu.debian.org/-ról próbálok letölteni, tehát feltételezem, hogy nem is a tükörrel van a baj.
Ezek után két kérdésem lenne:
1. elvileg a böngészővel és az ftp klienssel fizikailag ugyanazokat a fájlokat látom, ha ugyanazt az útvonalat adom meg, nem?
2. ha nem akarok sem jigdo-sni, sem bit torrentesni, akkor hogy tölthetem le ftp-n keresztül az image fájlokat? (Láttam hogy pár hozzászólással följebb valaki azt mondta, hogy http-n keresztül kell letölteni, de ez nem tűnik alkalmas megoldásnak egy 4 gb-os fájl esetén...)
hálásan köszönök minden segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest