Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Üdv.
Igen működött, de csak root terminálablakból. Szövegszerkesztőből nem lehetett menteni. (azért annyira nem vagyok láma hogy ne értsem meg amit írtál és ismételtem megköszönöm.)
Miután más egyéb dolgot sem tudtam megoldani, pl. egy progi regisztrációját sem, újratelepítettem a Debian-t.
Hihetetlen, de most meg már minden OK.
Valószínű a telepítésnél valamit elkavartam és a jogosultságoknál lehetett valami probléma. -
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Természetes az volt nekem hogy Linux-ban is kezdő vagyok.
Egyébként próbálkoztam file kezelővel és szövegszerkesztővel is, de nem működik a dolog. Nem engedi a mentést. Valami nem jól működik, mert jelenleg egy licenszet nem enged hitelesíteni. Azt mondja nem jó a root jelszavam. -
pepeba
csendes tag
Üdv.
Most kezdek ismerkedni a Debian-al és a Samba beállításokhoz kérek segítséget. (WinXP-vel lenne szükségem kapcsolatra)
1. nem tudom módosítani a Samba config-ot, pedig root-ként jelentkezem be (nincs hozzáférésem), mi a megoldás?
2. ezért az XP tartományát módosítottam, 'látom' a Debian gépet, üres könyvtárként. Mit kell tennem Debian/Samba oldalon hogy elérjem a file-kat. Itt a megosztást hogyan kell megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Suzuki topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest