Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Üdv.
Igen működött, de csak root terminálablakból. Szövegszerkesztőből nem lehetett menteni. (azért annyira nem vagyok láma hogy ne értsem meg amit írtál és ismételtem megköszönöm.)
Miután más egyéb dolgot sem tudtam megoldani, pl. egy progi regisztrációját sem, újratelepítettem a Debian-t.
Hihetetlen, de most meg már minden OK.
Valószínű a telepítésnél valamit elkavartam és a jogosultságoknál lehetett valami probléma. -
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Természetes az volt nekem hogy Linux-ban is kezdő vagyok.
Egyébként próbálkoztam file kezelővel és szövegszerkesztővel is, de nem működik a dolog. Nem engedi a mentést. Valami nem jól működik, mert jelenleg egy licenszet nem enged hitelesíteni. Azt mondja nem jó a root jelszavam. -
pepeba
csendes tag
Üdv.
Most kezdek ismerkedni a Debian-al és a Samba beállításokhoz kérek segítséget. (WinXP-vel lenne szükségem kapcsolatra)
1. nem tudom módosítani a Samba config-ot, pedig root-ként jelentkezem be (nincs hozzáférésem), mi a megoldás?
2. ezért az XP tartományát módosítottam, 'látom' a Debian gépet, üres könyvtárként. Mit kell tennem Debian/Samba oldalon hogy elérjem a file-kat. Itt a megosztást hogyan kell megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest