Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Üdv.
Igen működött, de csak root terminálablakból. Szövegszerkesztőből nem lehetett menteni. (azért annyira nem vagyok láma hogy ne értsem meg amit írtál és ismételtem megköszönöm.)
Miután más egyéb dolgot sem tudtam megoldani, pl. egy progi regisztrációját sem, újratelepítettem a Debian-t.
Hihetetlen, de most meg már minden OK.
Valószínű a telepítésnél valamit elkavartam és a jogosultságoknál lehetett valami probléma. -
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Természetes az volt nekem hogy Linux-ban is kezdő vagyok.
Egyébként próbálkoztam file kezelővel és szövegszerkesztővel is, de nem működik a dolog. Nem engedi a mentést. Valami nem jól működik, mert jelenleg egy licenszet nem enged hitelesíteni. Azt mondja nem jó a root jelszavam. -
pepeba
csendes tag
Üdv.
Most kezdek ismerkedni a Debian-al és a Samba beállításokhoz kérek segítséget. (WinXP-vel lenne szükségem kapcsolatra)
1. nem tudom módosítani a Samba config-ot, pedig root-ként jelentkezem be (nincs hozzáférésem), mi a megoldás?
2. ezért az XP tartományát módosítottam, 'látom' a Debian gépet, üres könyvtárként. Mit kell tennem Debian/Samba oldalon hogy elérjem a file-kat. Itt a megosztást hogyan kell megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest