Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pekin
csendes tag
Elakadtam kicsit. Tema: wvdiallal betarcsazas, eddig Telenorral ment is, de T-re valtva hol LCP terminated by peer fogad vagy a jo oreg 16-os hibakod. Hogy lehetne ezt orvosolni? Konffileba a szokasos dolgok vannak irva, APN-t csereltem egyedul.
-
Pekin
csendes tag
Emberek, mért nem pörög ez a topik? Régebben másképp volt. Senki nem linuxozik már? Esetleg a Debian nem menő csupán?
-
Pekin
csendes tag
Debiant használok, laptopon. Van benne egy wireless meg egy sima hálózati kártya. Telepítéskor ez utóbbit konfiguráltam, kapott IP-t, átjárót, mindent. Mobilnetet használok, wvdiallal (ppd) tárcsázok be. Bár kap a szolgáltatótól IP-t, DNS-t, de adatforgalom nulla, úgy tesz, mintha töltene, csak vár. Ahhoz, hogy tudjak netezni, ki kell lőnöm az ethernetet (ifdown -a). A probléma annyi, hogy Dbox2-ről szeretnék streamelni és netezni is. Egyszerre. Csak ugyebár ebben a formában a kettő egyidőben nem megy. Nem tudom mennyire érthető a probléma. Ebben kérnék segedelmet. Nokia Dbox2-ról annyit kell tudni, hogy egy ethernet porton keresztül hálózatba köthető műholdvevő belteri egység, s tud realtime músorokat streamelni.
Hol akadnak össze a dolgok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi