- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderm
csendes tag
Köszi a gyors segítséget
Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy most 2.4.18-as kernel van fönt(ami gondolom szintén nagyon régi, de egyelőre ezt tudom feltenni).
Most el is indul a menuconfig (az nem baj, hogy az usr/src-ben továbbra sincs linux nevű könyvtár? most ez a kernel-source... nevű van), de nem találtam a grafikus dolgokra vontakozó menü-t benne. Hol lehet azt állítani?
A startx-re most azt írja, hogy driver can't support depth 24, meg, hogy no screens found .Hol tudom visszavenni a színmélységet? -
WN31RD
addikt
Böngészgesd a következőt, az ilyen alap problémákra valószínűleg találsz majd választ:
http://www.debian.org/doc/ Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest