Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
JetFlash®780 az jó kis pendrive, szemeztem is vele, amikor a Sandisk Extreme-t megvettem, nagyjából azonos minőség/sebesség.
Azoknál USB 3.0-n meg általában a TRIM nem működik..
Akkor ez még mindig nem oldódott meg a külső SSD-nél, bár igazából nem annyira nagy gond, mert a garbage collector vagy mi, az viszont megoldja, amit szükséges, ha jól emlékszem.
(elég régen foglalkoztam már SSD-s leírásokkal, pedig most kéne valami olcsó és jó a laptopomba)Sejthető, hogy nem WTG-re hitelesített van neki. De, ha lenne, attól még elvileg azokra is telepíthet Linuxot, ha akar.
Egy ilyen WTG pen árából már kijön egy SSD is gondolom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(elég régen foglalkoztam már SSD-s leírásokkal, pedig most kéne valami olcsó és jó a laptopomba)