- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
válasz
bambano #4641 üzenetére
Persze, egyről beszélünk. (max. én a /var/log/apt/history.log-ból indulnék ki, akkor nem kell diff-ezgetni, és utólagos meggondolás esetén is müxik, mikor elmaradt az előzetes get-selections, de ez végleg részletkérdés)
Arra gondoltam, hogy rengeteg csomagról van szó, és feltételeztem, hogy kézzel távolítja el. Akkor tuti hogy valami(ke)t ki fog hagyni és máris nem "teljes" az eltávolítás. Nem beszélve az így elvesztegetett időről, melynek ily módon való elvesztegetését nem élvezném.Mondjuk így kipróbálásra érdemes egy task-kde-desktop-ot feltenni és akkor csak azt kell leszedni, és visz magával mindent, ez elronthatatlan.
Viszont időben biztos, hogy a mentésből visszaállítással jár jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged