- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #3423 üzenetére
Az a helyzet hogy nagyon hozzászoktam már a windóz-hoz és nagyon unom már. A Win korlátozva van, mindenképp "áttérek". Ha már ígyis-úgyis meg kell tanulnom, akkor inkább Debian mint Ubuntu, ha már át kell hajóznom az Atlanti-óceánt és utána a Csendest, akkor már inkább utóbbival kezdem
Ha már lúd legyen kövér.
A terminál sem zavar (Google-ből is már egy ideje a goosh.org-ot használom többet), sőt unom már hogy kb mindent csak grafikusan lehet megoldani a Windows-ban, mert windóz.
Mindegy, azt már tudom hogy eléggé hardcore lesz és be kéne magolni a bash reference manualt és még többet is, de hát ez az ára hogy elkényelmesedtünk a Windows-zal.Btw, csak hoyg tudjam előre, a 4GB iso-s Debian kb mennyit fog feltelepíteni? Mert a Windows 7 kb 3,5GB-os telepítőlemezből kb 20GB-ot pakolt fel. Csak még le kell választanom egy partíciót egy partícióról, gondolom 100 GB elég lesz
-
Fooler89
őstag
válasz
CPT.Pirk #3423 üzenetére
Én is így kezdtem, azóta se vagyok nagy mester viszont amit ubuntu alatt kigugliztam az nekem csak a debian alatt működött.
Iscariah: Ha türelmes vagy és utána jársz a dolgoknak akkor érdemesebb a debiant választani. Fontos a debian oldalon elolvasni pár doksit például a hardver kompatibilitás, meg amúgy is sok dologra találsz megoldást azon az oldalon.
Az ubuntus közösségbe még azt szerettem, hogy a legtöbb embernek az volt egy kérdésre a válasza, hogy nekem működik. Irtó idegesítő mikor úgy gondolják, hogy ezzel megoldották a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- YouTube
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Vicces képek
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest