- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano #3030 üzenetére
Lehet, hogy én keféltem el: benne maradt egy sor a xend-config-ban, amit a howtoforge-on talált leírás szerint commentbe kellett volna tenni.(valami '(network-script network-dummy)' ha igaz...) Miután azt kivettem, úgy tűnt, működik a stop/start.
Szóval jó-jó, hogy az ehhez hasonló megakadások a figyelmetlenségemből jönnek, de az ilyen reakcióitól valahogy a falnak tudnék menni...Te tudod egyébként, hogy mit okoz ha a (network-script network-dummy) sor _és_ a (network-script network-bridge) egyszerre vannak jelen a konfigban?
Azon túl persze, hogy felakad a xend szeme egy restartnál... (szerk: itt most nem arra gondolok, hogy megkeresed doksiban vagy neten, mert az nekem is megy...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest