Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
varazslatos?!?!
nem tudom, hogy ebben a mondatban mi olyan erthetetlen ??? ---> ''semmilyen bill kombinaciora nem reagal a gep....''
Egyebkent szerintem a Ctrl + Alt + F2 -t erdemesebb kiprobalni, meg a gdm indulasa elott, mert mint mondtam semmilyen bill kombinaciora nem reagal es ebbe beleertettem a Ctrl + Alt + F(x) -t is ( miutan elfeketedett a kepernyo )!!!
A gdm indulasa elott meg nem sikerul ablakot valtanom, mert olyan gyorsan betoltotti a rendszert a gep, egyszeruen lassu vagyok hozza...
Meg ami megoldas lenne, hogy egy live cd vel bebootolni es arrol modositanni az xorg.conf -ot, de az se megy mert most nem tudok beszerezni egy knoppix cd -t se egy joideig, szoval mindegy, majd otthon megoldom....
Azert koszi a hozzaszolasokat!
Csa, Forest!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest