- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ha megmarad minden akkor mi értelme? Az hogy dob ellenfelet? Az van a játékba is. Két bench között meg nincs veszve semmi ha nem jön be a készített fegyver.
Egyébként tényleg nem láttam semmilyen gombot. Ott volt a bench. tőle balra az ajtó ami persze sárga volt tehát nem nyílt. A bazi nagy ajtó még balra egyáltalán nem működött, az alagút meg le volt zárva láthatatlen fallal gomb meg sehol.Nem ilyen az élet hanem ez egy fasság így. Legalább látná az ember hogy milyen fegyvert szeretne majd csinálni ha megvan a hozzávaló. De így csinálhatok fegyvert amit a játékban is tudnék. Dejó nekem.
(#554) mad1
Mi az hogy pihenteted? Ezt nem tudom elfogadni katona!
Milyen fokozaton toltad? Mert dark souls után nehogy megállj egy normal fokos végigjátszásnál. Egyébként is a hard az itt nem nagy valami. A classic meg a pure survival, na azok már érdekesebbek. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Milyen fokozaton toltad? Mert dark souls után nehogy megállj egy normal fokos végigjátszásnál. Egyébként is a hard az itt nem nagy valami. A classic meg a pure survival, na azok már érdekesebbek.