- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ha megmarad minden akkor mi értelme? Az hogy dob ellenfelet? Az van a játékba is. Két bench között meg nincs veszve semmi ha nem jön be a készített fegyver.
Egyébként tényleg nem láttam semmilyen gombot. Ott volt a bench. tőle balra az ajtó ami persze sárga volt tehát nem nyílt. A bazi nagy ajtó még balra egyáltalán nem működött, az alagút meg le volt zárva láthatatlen fallal gomb meg sehol.Nem ilyen az élet hanem ez egy fasság így. Legalább látná az ember hogy milyen fegyvert szeretne majd csinálni ha megvan a hozzávaló. De így csinálhatok fegyvert amit a játékban is tudnék. Dejó nekem.
(#554) mad1
Mi az hogy pihenteted? Ezt nem tudom elfogadni katona!
Milyen fokozaton toltad? Mert dark souls után nehogy megállj egy normal fokos végigjátszásnál. Egyébként is a hard az itt nem nagy valami. A classic meg a pure survival, na azok már érdekesebbek. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Milyen fokozaton toltad? Mert dark souls után nehogy megállj egy normal fokos végigjátszásnál. Egyébként is a hard az itt nem nagy valami. A classic meg a pure survival, na azok már érdekesebbek.