- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
na belekezdtem a játékba. storyba nem tiszta minden de majd kitisztul.
ezek a baltás ellenfelek nem tetszenek. túl inteligensek hogy ők baltát fognak meg jönnek. a sima szörnyeksevoltak hülyék de ők valahogy nem olyan emberien hanem szörnyesen voltak inteligensek. vagyhogymondjam.normalon kezdtem mert gondoltam ha majd jön egy valami ami megöl és mikor őt már sikerül kivédenem éj jön egy másik ami megöl ésíígy tovább... szóval első játékba még nem akartam annyit szopni.
de lehet hiba volt. ez eddig könnyű. úgy értem lőszer kifogyva még nemvolt pedig ha lerohannak nem célzok olyan pontosan mint az előző két részben. plusz rengeteg. de tényleg rengeteg élettöltőt ad. már fel se tudtam venni a jó részét.egy halálom volt eddig. az űrbe kerülgettem az aknákat és arcal levettem egy jó nagy űrhajódarabot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest