Új hozzászólás Aktív témák

• mcmike

őstag

Én is sikeresen végigvittem (91.8% és valamivel több mint 24 óra) a játékot, de csak most jutottam el odáig hogy egy kis összefoglalót írjak róla. ;)

Pro:
    A DS3 szerintem abszolút méltó folytatása lett a sorozatnak. Amennyire elriasztották a PC-s tábort a félrement marketing üzenetekkel (PC port és egyebek), pont annyira lett jó és okozott nekem (de talán többeknek is) kellemes csalódást. Egy kicsit könnyebb lett maga a játékmenet, de ettől eltekintve teljes mértékben hozza az eredeti "feeling"-et. A grafika a dx9 ellenére szerintem pazar, és apróbb kidolgozatlanságoktól eltekintve összességében jónak/szépnek mondható. A pályák hosszúsága és változatossága szerintem nem hagy kívánnivalót maga után. Nekem speciel az első 6-7 fejezet tetszett a legjobban az űrhajók és roncsok között, de maga bolygó is izgalmasra és érdekesre sikeredett. Ott is megtalálhatóak a nyílt és zárt terek egyaránt, egyedül csak a végén éreztem úgy hogy kezd egy kicsit ellaposodni a hangulat. :K

Kontra:
    A történet önmagában sajnos elég egyszerű és egyben kiszámítható lett, kicsit bonyolultabb illetve fordulatosabb sztorit is össze lehetett volna rakni. Ugyanez igaz a logikai játékokra, fejtörőkre is, sajnos egy kicsit minden egyszerűbb lett. Kicsit hiányolom a multit, a CO-OP szerintem nem egyenrangú megoldás. :U

Konklúzió:
    Az adott témában (Sci-Fi horror) továbbra is etalon, gyakorlatilag nincs nála jobb (Aliens Colonial Marines-t bőven elfelejthetjük a DS3 mellett). Mindent összevetve szerintem jó játék lett, és egy percig sem bántam meg hogy befektettem rá. :K

Talán egy kicsit elfogultan, és mert nem nagyon van konkurenciája a Sci-Fi horror témát illetően, az alábbi pontszámot adom: 9.1~9.2 / 10

UI: fegyverfejlesztés pro/kontra mivolta mindíg kérdéses lesz, szerintem alapvetően jó hogy több lehetőségünk van, de az nem jó hogy ennyire bonyolult, szerteágazó, és végképp nem egyértelmű lett. Valahol az arany középutat kellett volna megtalálni...

Új hozzászólás Aktív témák