Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Na elkezdtem a 2. részt is. Rögtön 1 lendülettel elvittem a 3. fejezetig. Indulástól kezdve pörög az akció, sokkal több dögöt lőttem le itt, mint az első rész 2 fejezete alatt az biztos.

A pszichológiai nyomást kevesebben érzem, mint elődjénél, itt is vannak ugye érdekes zajok a csöndesebb területeken, de eleve kevesebb is a csendesebb rész. Viszont a roham ellenünk többnek tűnik. Úgy tűnik ide gyorsabb reflexek kellenek, mint erősebb idegek. Az irányítás tényleg sokkal könnyebb és gyorsabb lett (ha már akciósabb lett, kell is ide), bár nekem a régivel se volt bajom, megszoktam.Azt olvastam itt érdemes azért a gócos ajtókat kinyitni, mert lehetnek értékesebb cuccok is, mint a 10 ezerbe kerülő góc, amit feláldozunk. Első résznél egy ilyen ajtót se nyitottam ki.
Találkoztam egy új szörnnyel is, amelyik savat köp. Az Aftermath animációs filmbe láttam először. Néztem is, ilyen szörny nem is volt a játékba. Hát itt már van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest