- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Na elkezdtem a 2. részt is. Rögtön 1 lendülettel elvittem a 3. fejezetig. Indulástól kezdve pörög az akció, sokkal több dögöt lőttem le itt, mint az első rész 2 fejezete alatt az biztos.

A pszichológiai nyomást kevesebben érzem, mint elődjénél, itt is vannak ugye érdekes zajok a csöndesebb területeken, de eleve kevesebb is a csendesebb rész. Viszont a roham ellenünk többnek tűnik. Úgy tűnik ide gyorsabb reflexek kellenek, mint erősebb idegek. Az irányítás tényleg sokkal könnyebb és gyorsabb lett (ha már akciósabb lett, kell is ide), bár nekem a régivel se volt bajom, megszoktam.Azt olvastam itt érdemes azért a gócos ajtókat kinyitni, mert lehetnek értékesebb cuccok is, mint a 10 ezerbe kerülő góc, amit feláldozunk. Első résznél egy ilyen ajtót se nyitottam ki.
Találkoztam egy új szörnnyel is, amelyik savat köp. Az Aftermath animációs filmbe láttam először. Néztem is, ilyen szörny nem is volt a játékba. Hát itt már van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest