Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Weareus #242 üzenetére

Hát ez nagyon komoly, én sosem tudnék így játszani. :D
    Igaz, nem is akarok.
    Engem a Dead Space-ben az atmoszféra kötött le, amiatt, és a sztori miatt játszottam (ami persze semmi extra, de az atmoszféra kárpótol).
    Azt meg kell hagyni, a hangulata nagyon jó mindhárom résznek.. igaz, legnagyobbat az újszerűsége miatt az első ütött nálam.
    A harmadikban pedig a bolygó körüli részt élveztem, odalent már nem volt annyira meghatározó.

Általában egyébként így vagyok a játékokkal, nem a játékmenet reflexekre építő ügyességi részeit élvezem (kivéve platformerek és autós játékok), hanem inkább taktikus, szemlélődő megközelítést, döntéshozatalt.. Deus Exben non-lethal felfedező, Dishonoredben szintén non-lethal, és a minél humánusabb végkifejletet elhozó döntések, játékokban fellelhető olvasnivalók forgatása stb.

Eddig amúgy nem is tudtam, hogy ezzel a játékkal is vannak ilyen Quake-szerű játékstílust megmutató videók.

Az első rész 1-2 jelenetét leszámítva amúgy nem volt olyan helyzet, amikor igazán para tudott volna lenni a sorozat, ez elég nagy bánatom.. szinte mindig adja magát, honnan fog ugrani a szörnyike, mi fog történni, merre célszerű fordulni..
    És túl lineárisak a pályarészek. Oké, van lehetőségünk a kisebb helyszínek között mozogni (3-ban főleg), ezek viszont nem elég összetettek.. nekem hiányzott az, hogy egy űrben lebegő elhagyott hajón úgy tudjak bolyongani 20 percet, hogy közben nem érzem magam csőben.

Tudom-tudom, régi hsz-re válaszolás ftw, de úgyse írnak ide sokan. :D

Új hozzászólás Aktív témák