- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
Eredeti a játék?
-
csana
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Szerintem nem tud senki a problémádra gyógyírt, és azért nem írnak semmit. Konkrétan nálam sem jelentkezik a hiba. Guglizz rá, hátha valamit kidob. Nincs levédve a rendszermeghajtód, vagy nem törlődött ki valami? Volt reinstall, vagy valami egyéb? Origy a game?
marcus fenix (#631): Melyik volt a kedvenc fegyveretek?
Énis a plazmavágóval toltam a legtöbbet, mert ahoz volt mindíg töltény, ráadásul azt kezdtem el turbózni. Az ívfegyó is faja, csak drága bele a töltény, és sok helyet is foglal. A hullámfegyver talán a 2. leghasznosabb fegyver: nemcsak hogy mindenkit fellök aki 3 lépésnyire van töled, de sebzi is őket. Ráadásul azokkal a kis mászó gócokkal (akik a pacák hasában tengetik tömegesen "életük" holtan) 1 lövéssel végez -egyszerre-. Közvetlen köelről meg még nagyobbat sebez a melákokon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest