Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
ez nekem mind be van állítva alapból, pont ma néztem.
ezek szerint ilyen a game max-on. mondjuk, ezt eddig is tudtuk, hogy maxon sem olyan szép
ja, és egy kérdés megint: az 5-ös pályán, amikor meg kell szereznem egy dns-t, bemegyek egy nagyobb terembe, és ott megint jön egy olyan szörny, amit állítólag nem lehet kinyírni, meg még sok másik hozzá. az ajtó, amerre tovább kell menni, pedig le van zárva. szóval itt valamit kell csinálni. no de mit?? ha azt a szörnyet nem ölhetem meg (a többit persze igen), akkor hogyan tovább??
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán láttam, de a mértéke nem állítható, és látványra is kevés. No, de hát konzolra írták ezt.