Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
cpu photoworksnél nekem 35 ezer

-
cettlee
őstag
hogy lehetne megtudni a kingston khx1600c9ad3k2/4g tipusu memoria időzétéseit? pdf-ben leirják hogy 999 24, de engem a többi is érdekelne, mert azokat biosban auto-n hagytam, és egykettöhöz 3-mas idözitéseket állit be magának ami elég alacsonynak tünik nekem, és lehet hogy épp emiatt hasal el a rendszer.
1,7Von 1500mhzen tegnap volt egy kékhalál, éjjelre belöttem a prime blend tesztet, és 10óra után volt kékhalál. most még tolok még egy high ftt- tesztet hogy kizárjam a procit.
biosban a memoriánál semmit sem szeretnék auto-n hagyni
-
cettlee
őstag
üdv. pár napja jött meg a kingston khx1600c9ad3k2/4g ramom. 1,65V 1600mhz 999-27.
1600 mhzen sehogyanse tudom müködésre birni ezekkel az értékekkel, mert kékhalálozik.
iponbol rendeltem. Ha auto-ra rakom akkor 10-11-11-29 es értékeket állit be magának, igy stabil. Ilyen miatt szoktak reklamálni? -
cettlee
őstag
az lehet hogy a cl9es 1,65 Vos kingston ramjaim 1333on nembirják a cl 7et? 888-24-33 2T van beállitva elvileg. igy most ok. lehet neki feszt adni a szorosabb idözitéshez?
-
cettlee
őstag
üdv. rendeltem egy kingston khx1600c9d3k2/4g memoriát és helyette egy A betüvel többet, khx1600c9ad3k2/4g-t kaptam. tudja vki hogy milehet a különbség(2 ezer fton kivül)?
ezenkivül érdekelne hogy az asrock biosomba hogy löjjem be az idözitéseket, ugyanis ezerféle beállitási lehetőség van, és automaán 1333mhzre állitotta magát.
köszönöm előre is segitségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest