- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
akoska07 #3701 üzenetére
Az áruk 20-21K - amit Te linkeltél G.Skill-t nem találok magyar viszonylatban árat...
Szóba jöhet még a Giga UD4 is.Régen utáltam az Asrockot viszont most csak jókat hallok róluk.
Giga lappal egyszer már megjártam, de gariba cserélték, és a 3év is vonzóbb mint a 2...Még nem tudom biztosan -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
akoska07 #3623 üzenetére
Úgy mégis az urband legend sszintjéről fel tudnád emelni a számszerűsítés szintjére? Én azt vettem észre, baromira nem gyorsul eszreveheto mertekben a gép DDR3 idozitesekkel valo baxkodassal. (DDR2-nel volt meg ertelme de itt...)
Most igy megy a gepsarkanyom:
Arra tudsz valamit mondani, hogy miert van ±2GB/s kulonbség az olvasashoz viszonyitott irasban/masolasban?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
akoska07 #3598 üzenetére
33k környékén elég sok kiskerben van [link] konkrétan erről a kit-ről van szó, magyar oldalakon rosszul írják az időzítéseket...
én Achill3us kollégától vettem, mert ő kitesztelte előre
van tartalék ez nem kérdés, csak belőttem 'érzésre'
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #3517 üzenetére
Inkább a nagyobb testvérekről találtam teszteket (2000/2200-as).
Azt hiszem nem is annyira régen jelentek meg ezek a memók, úgyhogy főleg nálunk még annyira el sem terjedhetett.
Ha semmi info nem lesz róluk, akkor inkább hanyagolom, csak ezek nem annyira átlagosak és hát na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Linux kezdőknek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged