Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
akoska07
üzenetére
Az áruk 20-21K - amit Te linkeltél G.Skill-t nem találok magyar viszonylatban árat...
Szóba jöhet még a Giga UD4 is.Régen utáltam az Asrockot viszont most csak jókat hallok róluk.
Giga lappal egyszer már megjártam, de gariba cserélték, és a 3év is vonzóbb mint a 2...Még nem tudom biztosan
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
akoska07
üzenetére
Úgy mégis az urband legend sszintjéről fel tudnád emelni a számszerűsítés szintjére? Én azt vettem észre, baromira nem gyorsul eszreveheto mertekben a gép DDR3 idozitesekkel valo baxkodassal. (DDR2-nel volt meg ertelme de itt...)
Most igy megy a gepsarkanyom:
Arra tudsz valamit mondani, hogy miert van ±2GB/s kulonbség az olvasashoz viszonyitott irasban/masolasban?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
akoska07
üzenetére
33k környékén elég sok kiskerben van [link] konkrétan erről a kit-ről van szó, magyar oldalakon rosszul írják az időzítéseket...
én Achill3us kollégától vettem, mert ő kitesztelte előre
van tartalék ez nem kérdés, csak belőttem 'érzésre'

-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Inkább a nagyobb testvérekről találtam teszteket (2000/2200-as).
Azt hiszem nem is annyira régen jelentek meg ezek a memók, úgyhogy főleg nálunk még annyira el sem terjedhetett.
Ha semmi info nem lesz róluk, akkor inkább hanyagolom, csak ezek nem annyira átlagosak és hát na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, hát elv az alaplapom az 1600mhz bir max, akkor lehet huzni? lefogja tudni kezelni?