- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem ha cserelsz egybol 4G-re cserelj (2x2G) igy lenyegi gyorsulast fogsz erezni. Nekem DDR2 (840) -> DDR3 (1680) atallas szintetikus memóriasebesség-mérési tesztekben 15-25% közötti gyorsulast hozott. Ha lehet inkabb gyorsabbat vegyél, később még jól jöhet (minimum 1600as 1333 helyett). De varjuk még más véleményeket is szvsz.
-
wwenigma
Jómunkásember
DDR2-nél azért fel tudtam verni a sebességet minimum 8-10%-kal, ugyanezzel a procival - ha az idozitesekkel jol sakkoztam. Mivel AMD K7 es alatta (nem lattam DDR3-mal) + Intel LGA775 es alatta (nektem sem épp ilyen konfig van) az mar elegge "kifuto" igy szerintem altalanossagban elmondhato, hogy nem kell foglalkozni az idozitessel. Jol mutat, lehet vele villogni, de a nyers erő számít. (freki - a legolcsóbb és a leggyorsabb ramot kell venni)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
akoska07 #3623 üzenetére
Úgy mégis az urband legend sszintjéről fel tudnád emelni a számszerűsítés szintjére? Én azt vettem észre, baromira nem gyorsul eszreveheto mertekben a gép DDR3 idozitesekkel valo baxkodassal. (DDR2-nel volt meg ertelme de itt...)
Most igy megy a gepsarkanyom:
Arra tudsz valamit mondani, hogy miert van ±2GB/s kulonbség az olvasashoz viszonyitott irasban/masolasban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest